Toistokatetrit

Naisten kompaktikatetrit

Miesten kompaktikatetrit

Standardikatetrit

Suolihuuhtelujärjestelmä

Peristeen suolihuuhtelujärjestelmä

Peristeen-suolihuuhtelulaite on ainutlaatuinen tapa tyhjentää suoli ja sitä käytetään estämään ulosteinkontinenssia ja kroonista ummetusta.Suolihuuhtelulaite on kannettava ja helppokäyttöinen. Tämä antaa käyttäjälle itsenäisyyttä ja luottamusta. Kliinisissä tutkimuksissa, joissa potilaina oli selkäydinvammaisia, Peristeen-suolihuuhtelulaitteen on todettu vähentävän ulosteinkontinenssia ja ummetusta sekä parantavan elämänlaatua (2).

Kuinka se toimii? Peristeenillä tehtävässä suolihuuhtelussa suoli tyhjennetään kehonlämpöisen (36–38 °C) vesijohtoveden ja peräsuoleen vietävän katetrin avulla. Vesi pumpataan peräsuoleen wc-istuimella istuen. Vesi ja ulosteet tyhjennetään sitten suolesta wc-istuimeen. Tulokset ovat yleensä niin tehokkaita, että useimmille riittää toimenpiteen suorittaminen ainoastaan joka toinen päivä.

Miten Peristeenin käyttö aloitetaan? Suolihuuhtelua tulee toteuttaa vain terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan. Terveydenhullon ammattilainen opastaa sinua, jotta saat parhaan tuloksen. Kun suolihuuhtelulaitteen käyttö alkaa sujumaan hyvin, se antaa luottamusta tehdä enemmän asioita myös jokapäiväisessä elämässä.
 
Tutustu Peristeen Plus valikoimaan.

Virtsaa keräävät tuotteet

Conveen®-virtsankerääjät ja virtsapussit

Conveen®-ratkaisu koostuu kahdesta tuotteesta – peniksen päälle asetettavasta kerääjästä ja reiteen sidottavasta pussista. Lisätietoja Conveen®-virtsankerääjistä ja virtsapusseista

Miesten virtsainkontinenssi on yleinen ongelma, joka koskee miljoonia miehiä maailmanlaajuisesti. Vaikka inkontinenssi yleistyy iän myötä, sitä ilmenee myös nuoremmalla iällä. Selkäydinvamma, eturauhasleikkaus, neurologiset sairaudet ja tietyt muut sairaudet ovat vaivan tyypillisiä aiheuttajia. 

Inkontinenssi ei ole ainoastaan terveysongelma vaan myös sosiaalinen ongelma. Hoitamattomana inkontinenssi voi vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiisi – se ei ainoastaan häiritse päivittäisiä toimia vaan se voi myös estää lähtemästä ulos koska pelkäät, että virtsa karkaa julkisella paikalla.


Kaikkia Coloplastin yö- ja reisipusseja voidaan käyttää ulkoisen katetrin kanssa. Niillä saadaan lisättyä pussin varastointikykyä yöksi liittämällä se kestokatetriin liitettyyn reisipussiin.Niitä voidaan käyttää myös toistokatetroitaessa (esim. SpeediCath), kun WC:n käyttäminen ei ole mahdollista. Conveen-yöpusseilla voidaan vastata yksilöllisiin tarpeisiin: Conveen-yöpussi on taloudellinen, PVC-vapaa ja liikuntarajoitteisille sopiva ratkaisu. Coloplastin yöpussit tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja mukavuuden, turvallisuuden ja huomaamattomuuden lisäämiseksi. Coloplastilla on saatavana seuraavat yöpussit:

Sulje
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio