Suolihuuhtelujärjestelmä

Peristeen®-suolihuuhtelulaitteen käytön aloittaminen

Peristeen®-suolihuuhtelulaitteen käytön aloittaminen

Peristeenin tyyppisen tuotteen käyttö suolen tyhjentämiseen voi olla aluksi haastavaa. Harjoituksen ja oikeiden rutiinien avulla voit pian alkaa huomata siitä koituvan hyödyn.

Katso vaiheittainen suolenhoito-opas aikuisille
Sulje

Peristeen®-suolihuuhtelulaitteen käytön aloittaminen

Peristeen®-suolihuuhtelulaitteen käyttö päivittäin tai joka toinen päivä, lääkärisi tai hoitajasi suosituksista riippuen, estää ulosteen karkaamista ja ummetusta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ulosteen karkaamisesta ja että voit tuntea olosi turvalliseksi ja tehdä juuri niitä asioita, joita haluat.

 

Mieti rauhassa

Peristeenin käytön aloittaminen merkitsee totuttelua uusiin rutiineihin, mutta se kannattaa. Suoliston säännöllinen tyhjennys voi muuttaa valtavasti elämänlaatuasi.

Kolme tärkeintä asiaa, jotka sinun olisi muistettava aloittaessasi Peristeenin käytön: 

  • Käytä Peristeeniä säännöllisesti. Noudata lääkärin tai hoitajan suosituksia. Säännöllinen suolen tyhjentäminen Peristeenillä estää ulosteen karkaamista ja ummetusta. Se voi myös vähentää aikaa, jonka joudut käyttämään suolen toiminnasta huolehtimiseen. 
  • Valitse ajankohta, jolloin voit tyhjentää suolen kaikessa rauhassa ilman kiirettä. Suolen tyhjentämisen ajankohta ei ole tarkkaan määrätty, mutta yritä tehdä se samoihin aikoihin niin, että saat säännöllisen rutiinin. 
  • Pidä säännöllisesti yhteyttä lääkäriin tai hoitajaan ensimmäisten Peristeenin käyttökuukausien aikana. He voivat vastata kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla ja auttavat sinua tarvittaessa mukauttamaan tyhjentämisrutiiniasi. Voit myös ottaa yhteyttä Coloplastin asiakaspalveluun, jos tarvitset neuvoja tai tukea.
Sulje

Toistokatetrit

Katetrointiopas lapsille

Toistokatetrointiopas aikuisille

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio