Lailliset näkökohdat

Lue lailliset näkökohdat ja evästekäytännöt ennen kuin käytät näitä verkkosivuja. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt seuraavat ehdot. Jos et hyväksy niitä, älä käytä tätä verkkosivua.

 

Coloplast Group pidättää oikeuden poistaa, muokata tai täydentää sivujen sisältöä milloin tahansa mistä tahansa syystä, ilmoittamatta siitä kenellekään.

Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Coloplast Group, jonka päätoimipaikka on Tanskassa. Coloplast Group ylläpitää verkkosivuja, ja niiden aineisto on tuotettu ainoastaan tiedonantotarkoitukseen. Voit vapaasti selata verkkosivuja. Voit vapaasti ladata sivuilla olevaa materiaalia ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että et loukkaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä ja omistusoikeuksia koskevia sääntöjä. Et kuitenkaan saa kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata verkkoon, lähettää tai millään tavalla jakaa tämän verkkosivuston sisältöä, kuten tekstiä, kuvia, ääntä ja videota julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman Coloplast Groupin kirjallista lupaa.

 

 

 

Coloplastin tuotteet

Kuvassa näkyvät tuotteet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai ne voidaan tuntea eri nimellä. Käyttöaiheet voivat vaihdella maittain. Ennen käyttöä sinun tulisi aina konsultoida paikallista terveydenhoidon ammattilaista sekä lukea pakkausseloste.

 

Tekijänoikeudet

Ota huomioon, että kaikki mitä näet tai luet tällä verkkosivustolla on suojattu tekijänoikeuksin ellei toisin mainita, ja sitä saa käyttää vain näiden säädösten mukaisesti. Coloplast Group ei takaa, että tällä verkkosivulla esitetty ja sinun käyttämäsi materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia, jotka eivät ole Coloplast Groupin omistuksessa tai osa sitä. Coloplast Group joko omistaa sivuston kuvat tai niitä saa käyttää ainoastaan Coloplast Groupin luvalla. Näiden kuvien käyttö sinun taholtasi tai valtuuttamasi henkilön taholta on kielletty, ellei sitä ole erikseen sallittu näiden määräysten ja ehtojen puitteissa. Kuvien luvaton käyttö saattaa rikkoa tekijänoikeuslakeja, tavaramerkkilakeja, yksityisyys- ja julkisuuslakeja tai viestintämääräyksiä ja -asetuksia.

 

Sähköposti

Kaikki viestintä tai materiaali, mitä välität sivustolle sähköpostitse tai muutoin, mukaan lukien kaikki tiedot, kysymykset, kommentit, ehdotukset tai vastaavat, käsitellään ja tullaan käsittelemään Coloplast Groupissa julkisena ja ei-luottamuksellisena tietoja, tämän lausekkeen mukaisesti. Luovut oikeuksistasi tällaisen materiaalin suhteen ja annat Coloplast Groupille tai sen tytäryhtiöille palkkiovapaan oikeuden koota ja käyttää tätä materiaalia mihin tahansa tarkoitukseen, mm. jäljentämiseen, julkiseksi tekemiseen, tiedonvälitykseen, julkaisemiseen, levitykseen ja tiedottamiseen. Lisäksi hyväksyt nimenomaisesti, että Coloplast Group voi vapaasti ja mihin tahansa tarkoitukseen kerätä ja käyttää ideoita, konsepteja, tietotaitoa tai tekniikoita, verkkosivuille lähettämiisi viesteihin missä tahansa tarkoituksessa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tuotteiden kehitys, valmistus ja markkinointi.

 

Verkkosivustolla oleva tieto

Pyrimme kohtuullisin keinoin pitämään sivuston tiedot ajantasaisina ja tarkkoina. Coloplast Group ei kuitenkaan anna mitään takuita tietojen oikeellisuudesta. Coloplast Group ei ole vastuussa sivuston sisällössä olevista mahdollisista virheistä tai puutteista.

Tällä sivustolla olevat tiedot eivät korvaa sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on terveysongelma, ota aina yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisiin.

 

Tavaramerkit ja logot

Näillä sivuilla näkyvät tavaramerkit ja logot ovat Coloplast Groupin omistuksessa. Mitään sivulla olevaa ei pidä tulkita, epäsuorasti tai muuten, lisenssiksi tai oikeudeksi käyttää mitään sivustolla näkyvää tavaramerkkiä ilman kirjallista lupaa Coloplast Groupilta tai sellaiselta kolmannelta osapuolelta, joka saattaa omistaa sivustolla näkyvät tavaramerkit.

 

Linkit

Tällä verkkosivustolla saattaa olla linkkejä muille sivustoille, jotka eivät ole Coloplast Groupin valvonnassa. Verkkosivustolla on tällaisia linkkejä vain sinun mukavuutesi vuoksi. Coloplast Group ei ole vastuussa tällaisten sivustojen sisällöstä eikä myöskään vahingoista tai vammoista, jotka aiheutuvat muilla verkkosivuilla olevasta sisällöstä.

Uudet linkit ovat tervetulleita tälle sivulle. Olet vapaa luomaan hypertekstilinkin tälle sivustolle niin kauan kuin linkki ei väitä tai anna sellaista vaikutelmaa, että Coloplast Group tai sen tytäryhtiöt tukisivat rahallisesti tai kannattaisivat kyseessä olevaa verkkosivua. Et myöskään saa sisällyttää tämän verkkosivuston immateriaaliomaisuutta tai tekijänoikeuksin suojattua materiaalia minnekään muualle.

 

Yhteydenotto Coloplast Groupiin

Jos sinulla on jotain kysyttävää laillisista näkökohdista, verkkosivuston toiminnasta tai sen käytöstä, ota yhteyttä  Coloplast Groupin lakiasiainosastoon.

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio