Coloplast kotijakelupalvelu

Kotijakelu helpottaa arkea

Maksuton kotijakelu on yksi tapa, jolla teemme tuotteidemme käyttäjien elämästä helpompaa. Coloplast tarjoaa kaikille tuotteilleen maksuttoman kotiinkuljetuksen ja palvelu on saatavilla useimmissa Suomen kunnissa. Palvelu on maksuton sekä tuotteiden käyttäjälle että kunnille. Joustavan kotijakelun kautta tilaus ja toimitus onnistuu toivottuna ajankohtana huomaamattomasti kotiin. Näin arki helpottuu, kun sinun ei tarvitse noutaa ja kuljettaa tarvikkeita hoitotarvikejakelusta kotiin.

Tutustu palveluun tarkemmin ja tarkista kotijakelun saatavuus oman kuntasi hoitotarvikejakelusta tai kysy lisätietoja Coloplastilta, puh. (09) 8946750 tai asiakaspalvelu@coloplast.com.

Coloplast kotijakelu

1 Coloplast kotijakelukysely (2020)

Hyödyt tuotteen käyttäjälle:

- Tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi
- Tilaus ja toimitus toivomanasi ajankohtana
- Nopea toimitusaika
- Maksuton palvelu
- Arki helpottuu, kun ei tarvitse noutaa ja kuljettaa tarvikkeita hoitotarvikejakelusta kotiin
- Coloplastin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-17

Hyödyt hoitotarvikejakelulle:

- Palvelun kautta voit tilata asiakkaallesi tuotevalikoimassa olevat Coloplastin avannetuotteet, katetrit, suolenhoidon tarvikkeet sekä urinaalit ja virtsapussit
- Maksuton palvelu
- Tuotevaraston pienenemisen ja tehostuneen työskentelyn myötä kustannukset vähenevät
- Säästää kustannuksia, kun tuotteita ei vanhene varastoon
- Tuotteiden kulutusmäärien seuranta helpottuu
- Käyttäjäystävällinen tilausjärjestelmä
- Coloplastin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-17

 

 

Käyttäjäkokemus: Kotiinkuljetus vapauttaa aikaa elämän tärkeille asioille

Harri Koivistolle kotijakelusta on tullut itsestäänselvyys. Palvelu toimii ja tuotteet tulevat kotiovelle saakka. Kun hoitotarvikejakelussa käynnit jäivät, vapautui enemmän aikaa elämälle. Lue Harrin tarina

Keuruulla asuvan Harrin tapaus on päätynyt kansainväliselle vaikeiden operaatioiden listalle. Syövän takia vuonna 2013 poistettu ristiluu aiheutti odottamattomia, vakavia komplikaatioita, joiden jälkiseurauksia on tutkinut tai kommentoinut jo yli kolmekymmentä kirurgia. Haastavista leikkauksista selvinneellä Harrilla on vielä edessä operaatioita. Kivuliaat suolikouristukset ovat osa arkea. Normaalisti ihmisen ohutsuoli on paksuudeltaan 2-3 cm. Harrilla se on koko matkalta 10 cm paksuinen. Venytys aiheuttaa äärimmäisiä kipuja. - Hyvä ja tasapainoinen parisuhde kantaa minua eteenpäin. Yritämme nauttia täysillä tästä mitä on annettu. Mietin, että nyt vaan mennään näillä korteilla mitä jaettu on, Harri pohtii.
Harrilla ei toimi keskivartalon hallinta. Hän liikkuu manuaalipyörätuolilla. Kotona on käytössä kävelyteline. Ulkoilemassa käydään säännöllisesti omaishoitajana toimivan vaimon kanssa. Toisen käden on oltava jossain koko ajan hakemassa tukea, ja se on ongelmallista. - Autoon minä pystyn hätätapauksessa menemään, mutta kyllä se vie aikaa. Saan nostettua pyörätuolini yhdellä kädellä takaluukkuun. Auton viertä hiipien ja siihen itseäni tukien saan mentyä autoon, Harri kertoo. 
Arki helpottui merkittävästi vuonna 2013, kun Harri aloitti Coloplastin kotijakelun asiakkaana. - Kyllä se on ollut hyvä juttu. Pidän itse kalenterissa ylhäällä koska olen tilannut edellisen erän. Teen tilauksen kolmen kuukauden välein ja tuotteet saapuvat sovittuna ajankohtana. Palvelu on vaivatonta ja joustavaa. Aina sieltä soitetaan, että oletko kotona, tuotteita olisi tulossa. Jos satummekin olemaan juuri lenkillä emmekä ole kaukana kotoa, pyydän jättämään tuotteet oven taakse, Harri kertoo. 
Harrista tuntuu mukavalta, että tuotteiden määrä on vakiintunut. Hän tietää aina mitä saa. Tilaukset hoituvat helposti puhelinsoitolla. Paikallisessa hoitotarvikejakelussa asiointi ja pakkausten kantaminen ovat kaukainen muisto. - Kotijakelusta on tullut sen vaivattomuuden takia minulle itsestäänselvyys. Kun pidän itse mielessä koska seuraavan tilauksen saa tehdä, niin kaikki on hyvin, Harri hymyilee.

(Artikkeli on julkaistu Coloplast Tuki-lehdessä 2/2019)

Sulje

Kuinka kotijakelu toimii

1. Tarkista kotijakelun saatavuus omasta hoitotarvikejakelusta ja sovi kotijakelun käyttöönotosta.

2. Tee tilaus Coloplastin asiakaspalvelun kautta puhelimitse tai sähköpostitse*. Coloplastin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-17.

3. Kerro tilauksen yhteydessä toivomasi toimitustapa & toimitusajankohta.

4. Jos olet valinnut toimituksen kotiin sovittuna ajankohtana, kuljettaja soittaa ennen toimitusta. Voit halutessasi pyytää    kuljettajaa jättämään tuotteet esim. katoksen alle tai terassille. Huomioithan Suomen vaihtelevan sään!

5. Tuotteet toimitetaan huomaamattomissa laatikoissa. Pakkauksesta ei käy ilmi mitä kuljetus sisältää ja rahtikirja on sijoitettu pakkauksen sisälle.

6. Nauti säästyneestä ajasta, kun sinun ei tarvitse enää noutaa ja kuljettaa tarvikkeita hoitotarvikejakelusta kotiin. Aloita vaikka uusi harrastus! 


*Tarkista tilauskäytäntö omasta hoitotarvikejakelustasi

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio