Tuotetiedot ja lähteet

Tuotekuvaus

Laajenna katsoaksesi tuotekuvausta.

Katso kuvaus

Tuotekuvaus

SpeediCath® Compact Male on kompakti ja huomaamaton tekemättä kompromissia toimivuuden, turvallisuuden tai hygienian suhteen. Patentoidun teleskooppiominaisuutensa ansiosta sitä on helppo ohjata ja hallita sisään laiton aikana. SpeediCath® Compact Malen saa laitettua sisään ilman, että pinnoitettuun osioon täytyy koskea. Se on välittömästi käyttövalmis hydrofiilisen pinnoitteensa ansiosta.

Sulje

Tuotevaihtoehdot

Laajenna nähdäksesi kaikki tuotevaihtoehdot.

Katso tuotevaihtoehdot
Sulje

Tuotevaihtoehdot

Tuotenimi Sukupuoli/ikäprofiili Tuotenumero Charriere Päällyste Halkaisija Pituus Materiaali Kärjen tyyppi kpl/ltk
SpeediCath® Compact Male Miehet 286920 CH 12 Hydrofiilinen, heti käyttövalmis 4.0 / 6.0 30 cm Polyuretaani Nelaton 30
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

Laajenna nähdäksesi kysymyksiä & vastauksia.

Katso lisätietoja
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

K: Miten on mahdollista, että SpeediCath Compact Male on niin pieni?
V: Teleskooppisen rakenteensa ansiosta sen koko on vain puolet perinteisestä miehille tarkoitetusta katetrista. Miesten SpeediCath Compact Male -katetri on siksi huomaamattomampi säilyttää, pitää mukana, käyttää ja hävittää.K: Voiko katetrin liikkuminen asetettaessa aiheuttaa epämukavuuden tunnetta?
V: SpeediCath Compact Male -katetrin käytön ei pitäisi aiheuttaa enempää epämukavuutta kuin tavallisen katetrin, kuten SpeediCathin (1,2), käytön.

 


K: Miten avaan SpeediCath Compact Malen?
V: SpeediCath Compact Male on helppo avata. Avaaminen onnistuu myös niiltä miehiltä, joiden käsien motoriikka on heikko. Pidä katetria pystysuorassa niin, että sen korkki osoittaa ylöspäin ja avaa kiertämällä korkkia.K: Miten valmistelen katetrin käyttöä varten?
V: SpeediCath Compact Malea ei tarvitse valmistella etukäteen, se on välittömästi käyttövalmis ainutlaatuisen hydrofiilisen pinnoitteensa ansiosta, joka peittää myös kiillotetun keruuaukon. Näin varmistetaan, että katetrointi on erittäin sujuvaa sekä sisään laitettaessa että ulos otettaessa.

 


K: SpeediCath Compact Male on lyhyempi kuin tavallinen katetri. Onko sen pituus riittävä virtsarakkoni tyhjentämiseen?
V: SpeediCath Compact Male on suunniteltu huomaamattomaksi ja lyhyemmäksi kuin tavallinen katetri ilman, että sen virtsarakon tyhjennyskyky heikkenee (3).

 


K: Käytän yleensä CH14-katetria. Pystynkö tyhjentämään virtsarakkoni yhtä nopeasti SpeediCath Compact Malella?
V: SpeediCath Compact Male on uudenlainen katetri: CH12 yhdistettynä CH18:aan. CH14 ja SpeediCath Compact Malen virtsarakon tyhjennykseen tarvittava aika on lähes sama. 400 millilitraa sisältävän täyden rakon tyhjentämiseen menee noin 4 sekuntia enemmän aikaa, mutta SpeediCath Compact Male on paljon helpompi laittaa sisään.K: Kuinka suljen ja hävitän katetrin huomaamattomasti?
V: Korkki voidaan kiinnittää uudelleen, joten vuotoja ei tule. Laitat vain korkin paikoilleen käytön jälkeen, huomaamattomuus on taattu eikä kukaan huomaa, että olet heittämässä pois katetria.

 

Viitteet

1) Bagi et al. Safety of a new compact male intermittent catheter: a randomized, 1 cross-over, single blind study in healthy male volunteers. Accepted for publication in Urologia Internationalis.
2) Chartier-Kastler et al. Safety of a new compact catheter for men with neurogenic bladder   dysfunction: a randomised, crossover, open-labeled study. Submitted to Spinal Cord.
3) Domurath et al. Residual urine after intermittent catheterisation in males using a newly developed catheter (SpeediCathCompact Male) and a conventional male catheter (SpeediCath). Submitted to Spinal Cord.

Sulje

Suurimmat hyödyt

SpeediCath Compact Male – huomaamaton ja kompakti katetri miehille.

Huomaamaton

Lue lisää
Sulje

Huomaamaton

SpeediCath® Compact Male on kompakti ja huomaamaton, joten voit kantaa sitä helposti mukanasi taskussa tai laukussa. Kenenkään ei tarvitse tietää, että se on katetri.

Sulje
SpeediCath Compact Male – huomaamaton ja kompakti katetri miehille.

Heti käyttövalmis

Lue lisää
Sulje

Heti käyttövalmis

Jotta katetrointi vie mahdollisimman vähän aikaa, SpeediCath Compact Male on valmiiksi kostutettu ja näin ollen heti käyttövalmis ilman lisättyä vettä tai liukastetta.

Sulje
SpeediCath Compact Male – huomaamaton ja kompakti katetri miehille.

Helppokäyttöinen

Lue lisää
Sulje

Helppokäyttöinen

SpeediCath® Compact Male on helppo avata ja vaivatonta hävittää. Sen teleskooppimainen malli tekee katetrin ohjaamisesta ja hallinnasta sisään laiton aikana helppoa, ja sen jäykkyyden ansiosta sinun ei tarvitse koskea itse katetriin lainkaan. Tämä on saavutettu tekemättä kompromissia toimivuuden, turvallisuuden tai hygienian suhteen.

Sulje

Videot & animaatiot

Käyttäjäkokemuksia

Arviointityökalu

Katetrihaku

Löydä sinulle sopiva SpeediCath® – vastaa neljään yksinkertaiseen kysymykseen

Kokeile Katetrihakua ja löydä elämäntapaasi parhaiten sopiva katetri.

 

Tee testi

Vaihtoehdot ja lisätarvikkeet

SpeediCath® Standard

SpeediCath® Standard

SpeediCath® - Heti käyttövalmiit katetrit miehille, naisille ja lapsille.

Katso SpeediCath® Standard
Sulje
SpeediCath® Compact Male

Tilaa ilmaisia näytteitä

Näytetilaus SpeediCath® Compact Male

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio