Miksi valita Coloplast?

Tavoitteenamme on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää

Me Coloplastilla kuuntelemme asiakkaitamme, jotta ymmärtäisimme paremmin käyttäjien tarpeita. Kehitämme jatkuvasti uusia ja parempia tapoja toimia ja tuomme parhaat ideamme markkinoille. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua. Teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa
Sulje

Tavoitteenamme on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää

Avanneleikatut ja terveydenhuollon ammattilaiset kohtaavat merkittäviä haasteita päivittäin. Niiden ratkaisemiseksi teemme tiivistä yhteistyötä molempien ryhmien kanssa, jotta voisimme löytää parempia ratkaisuja.

Yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa
Coloplast avannefoorumi (Coloplast Ostomy Forum, COF) on maailmanlaajuinen verkosto avannehoitajille. Foorumi on avainasemassa tuotekehityksessämme ja sitä käytetään käyttäjien tarpeiden tunnistamiseen, niistä keskusteluun ja niiden priorisointiin. Foorumilla arvioidaan myös uusia tuotekonsepteja ja varmistetaan, että tuotteemme täyttävät nämä tarpeet.

Uusia tuulia käyttäjien innoittamilla uudistuksilla
Ymmärtääkseen avanteen kanssa elävien päivittäisiä haasteita ja rutiineja, tutkimus- ja kehitystiimimme vierailee heidän luonaan ja seuraa heidän arkielämäänsä. Tämä auttaa meitä ymmärtämään heidän kohtaamiaan haasteita ja kääntämään heidän tarpeensa tehokkaiksi ratkaisuiksi.

 

Kuuntelemassa ja vastaamassa vuodesta 1954
Tiivis yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten ja tuotteidemme käyttäjien kanssa ei ole ollenkaan uutta Coloplastilla. Tapamme toimia alkoi jo vuonna 1954. Elise Sørensen oli sairaanhoitaja. Hänen siskolleen Thoralle oli juuri tehty avanneleikkaus, ja hän ei uskaltanut lähteä ulos, koska pelkäsi avanteen vuotavan muiden nähden. Tästä syystä Elise kehitti maailman ensimmäisen kiinnikeaineella kiinnittyvän avannepussin, jotta Thora ja tuhannet samassa tilanteessa olevat voisivat taas nauttia elämästä. Yksinkertainen ratkaisu, mutta niin suuri muutos. 

Sulje

BodyFit® Technology

BodyFit® Technology

BodyFit® Technology - suunniteltu ajatellen yksilöllisiä vartalon muotoja BodyFit Technology on Coloplastin innovaatio avanteen hoidossa
Sulje

Lisää aiheesta BodyFit® Technology

BodyFit® TechnologyBodyFit Technology on uusin innovaatiomme avanteen hoidossa. Tieto siitä, ettei kahta samanlaista vartaloa ole olemassa, on ajatustapamme ydin ja kannustaa meitä suunnittelemaan ja kehittämään ratkaisuja, jotka istuvat varmasti ja mukavasti kaikkiin vartalon muotoihin. Me kutsumme tätä ihmiskeskeiseksi kehitykseksi.


Sama, mutta erilainen

Ihmisvartalot ovat perusmuodoltaan samanlaisia, mutta eri kokoja ja muotoja löytyy loputtomiin. Lisäksi vartalon muodot myös muuttuvat. Paino saattaa laskea tai nousta. Vatsassa saattaa olla ilmaa tai vatsalihakset voivat jännittyä. Liikumme usein äkkinäisestikin. Joillakin on myös tyriä ja arpia, jotka on otettava huomioon.

 

Työstä tekee entistä haastavamman se, että huonosti istuvat sidokset ovat suurin syy ohivuotoihin, jotka ovat usein käyttäjän suurin huolenaihe. Lähtemällä kuluttajien tarpeista Coloplast kehittää sidoksia ja tarvikkeita, joiden avulla saadaan varma istuvuus avanteen ympärille.

 

BodyFit Technology nyt ja tulevaisuudessa BodyFit Technology -malli on jo aikaansaanut positiivisen vaikutuksen. Esimerkiksi SenSura Miossa on ensimmäinen elastinen pohjalevy, jonka avulla sidos istuu varmemmin. Mutta työmme jatkuu. Suuntaamme kaikki tutkimus- ja kehitysresurssimme tähän toimintamalliin ja tarkoituksenamme on vahvistaa yhteyksiämme tuotteidemme käyttäjiin ja terveydenhuollon ammattilaisiin, jotka työskentelevät heidän kanssaan.

 

Tekemällä yhteistyötä opimme enemmän tarpeista ja haasteista sekä nopeutamme sellaisten tuotteiden ja materiaalien kehitystä, jotka voivat tehdä suuren parannuksen avanneleikattujen elämään.

Sulje
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio