Missio: Tavoitteenamme on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää

Coloplast kehittää tuotteita ja palveluja, joiden tavoitteena on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää. Läheinen yhteistyö käyttäjien kanssa auttaa meitä luomaan ratkaisuja, jotka huomioivat käyttäjien erityiset tarpeet. Kutsumme tätä intiimiterveydenhoidoksi.

Läheisyys asiakkaisiimme tekee tämän mahdolliseksi. Kuuntelemme tuotteittemme käyttäjiä ymmärtääksemme paremmin heidän tarpeitaan ja löytääksemme yhdessä entistä parempia ratkaisuja. Näytämme tietä tuomalla markkinoille ensimmäisenä ja nopeimmin parhaimmat ideat henkilökohtaisten terveydenhuollon tarvikkeiden ja -palvelujen muodossa. Keskitymme intiimeihin ja henkilökohtaisiin terveydentiloihin. Toimintamme motivaationa on halu tehdä todellinen muutos ihmisten elämään. Yhtiöllämme on korkeat tavoitteet ja tuemme henkilökuntamme osaamista tavoitteiden saavuttamiseksi. Otamme ilolla vastaan johtajuuden mukana tulevan suuremman vastuun – vastuun ympäristöstä, yhteiskunnasta, osakkeenomistajista – ja toimimme rehellisesti kaikessa, mitä teemme.

Arvot

Arvomme määrittävät tapaamme ajatella ja toimia, sekä yksilöinä että yrityksenä.

Läheisyys

Läheisyys

Pyrkimyksemme on luoda tiiviit suhteet kaikkiin asiakkaihimme, niin tuotteidemme käyttäjiin kuin terveydenhuollon ammattilaisiin. Mitä läheisyys merkitsee meille?
Sulje

Läheisyys

Mitä tämä merkitsee asiakkaillemme?

Coloplast kehittää tuotteita ja palveluja, joiden tavoitteena on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää.

Mitä intiimimmästä terveydentilasta on kyse, sitä tärkeämpää on olla lähellä asiakkaita, ymmärtää heidän tilannettaan ja kehittää ratkaisuja, jotka vastaavat täydellisesti heidän erityistarpeitaan. Läheisyys kaikkiin asiakkaihin – sekä tuotteidemme käyttäjiin että terveydenhuollon ammattilaisiin – on tavoitteemme. 

Läheisyys edellyttää valmiutta kuunnella, empatiakykyä ja sitoutumista totuttamaan oppimaamme. 

 

 

...ja meille se merkitsee

pääsyä lähemmäksi asiakkaita ja heidän tarpeittensa ymmärtämistä. Tämä on johtoajatuksena kaikessa mitä teemme. Meillä kaikilla on vastuu kuunnella ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Tämä läheisyyskonsepti pätee myös yhtiön sisäisissä suhteissa. Arvostamme avointa ja rehellistä vuoropuhelua, jotta voimme ymmärtää, mikä motivoi ja innostaa meitä – sekä henkilökohtaisesti että yritystasolla.

Ylläpitämällä läheisiä suhteita luomme Coloplastiin "me"-kulttuurin – jossa kuuntelemme toisiamme ja teemme kaikkemme viihtyäksemme työmme parissa.

Sulje
Into

Into

Me Coloplastilla jaamme innon, jonka taustalla on halu helpottaa ihmisten elämää ja olemme sitoutuneet päämäärämme saavuttamiseen. Mitä into merkitsee meille?
Sulje

Into

Mitä tämä merkitsee asiakkaillemme?

Yksi palkitsevimmista tunteista on, kun saat tietää tehneesi todellisen muutoksen toisen henkilön elämänlaatuun. Käyttäjien antama tunnustus on tärkeintä. Me Coloplastilla jaamme innon, jonka taustalla on halu helpottaa ihmisten elämää ja olemme sitoutuneet päämäärämme saavuttamiseen. 

Intomme ja halumme auttaa motivoi meitä löytämään uusia tapoja tehdä asiat paremmin. Ja se motivoi meitä saamaan parhaat ideat mahdollisimman nopeasti niitä tarvitseville.

 

...ja meille se merkitsee

Todelliset parannukset tuotteitamme käyttävien ihmisten elämänlaatuun on suurin palkintomme. Halumme tehdä positiivisia muutoksia yhdistää meitä – ja erottaa meidät kilpailijoistamme.

Intomme ajaa meitä löytämään uusia tapoja tehdä asiat entistä paremmin. Se inspiroi meitä tuomaan parhaat ideat nopeasti markkinoille. Into on tärkeää luodaksemme haastavan ja innostavan työpaikan, jossa on ilo työskennellä.

Sulje
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio