Meidän tarinamme

 

Coloplastin tarina alkoi vuonna 1954. Elise Sørensen on sairaanhoitaja. Hänen sisarelleen Thoralle oli juuri tehty avanneleikkaus, eikä hän uskaltanut lähteä ulos, koska pelkäsi avanteen vuotavan. Kuunneltuaan sisarensa ongelmia Elise toi esiin ajatuksen maailman ensimmäisestä kiinnittyvästä avannepussista.
 
Elisen ideaan perustuen insinööri ja muovituotteiden valmistaja Aage Louis-Hansen ja hänen sairaanhoitajavaimonsa Johanne Louis-Hansen kehittivät avannepussin. Avannepussi auttaa Thoraa ja tuhansia hänen kaltaisiaan ihmisiä elämään sellaista elämää kuin he haluavat.
 
Yksinkertainen, mutta merkittävä ratkaisu.
 
Nykyään toimialoihimme kuuluvat avanteenhoito, inkontinenssi, haavan- ja ihonhoito sekä urologia. Toimimme maailmanlaajuisesti ja työllistämme yli 12 000 ihmistä.

Yksinkertainen ratkaisu, mutta niin suuri merkitys.

Nykyään toimialojamme ovat avanteenhoito, urologia ja kontinenssi sekä haavan- ja ihonhoito. Kaikilla näillä osa-alueilla meitä ohjaavat Elisen intohimo ja sitoutuminen. Aivan kuin Elise, teemme tiivistä yhteistyötä ihmisten kanssa, joilla on erilaisia intiimiterveydenhuollon tarpeita. Kuuntelemme heidän tarpeitaan ja luomme tuotteita ja palveluja, jotka tekevät heidän elämänsä helpommaksi.

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio