Tutustu 3DFit-teknologialla varustettuun Biatain Silicone-sidokseen

3DFit-teknologialla varustettu Biatain Silicone mukautuu haavan pohjaan ja vähentää haavaeritteen keräytymistä parempien paranemisolosuhteiden luomiseksi. 94% terveydenhuollon ammattilaisista kokee lähikontaktin haavan pohjaan olevan tärkeää optimaalisille parantumisolosuhteille. Tavallisilla vaahtosidoksilla sidoksen ja haavan pohjan väliin saattaa jäädä aukko. Aukko mahdollistaa haavaeritteen kerääntymisen, mikä voi johtaa maseraatioon, infektioriskiin ja haavan paranemisen pitkittymiseen.

Ainutlaatuinen 3DFit-teknologia muotoutuu haavalle

Haavaeritteen kerääntyminen on suuri riski useimmille kroonisille haavoille

Haavanhaavaerite tai tulehdusneste estää kroonisten haavojen parantumista. Jos tilannetta ei hoideta asianmukaisella tavalla, haavaerite tai tulehdusneste voi kasautua ja vuotaa haavan reunoille ja sitä ympäröivälle iholle, mikä aiheuttaa suuremman maseraation ja infektion riskin. Tavanomaiset vaahtosidokset saattavat jättää raon vaahdon ja haavan pohjan välille, mikä lisää potilailla haavaeritteen/tulehdusnesteen kasautumisen riskiä ja johtaa parantumisen viivästymiseen.

Lähes 80 % haavoista on alle 2 cm syviä

3DFit-teknologialla varustettu Biatain Silicone vähentää haavaeritteen kerääntymistä ja näin myös maseraation ja infektion riskiä. (4)
Lue lisää
Sulje

Lähes 80 % haavoista on alle 2 cm syviä

Keskimääräinen haavan syvyys 2

 

  • Laskimoperäinen säärihaava: 0.46 cm
  • Painehaava: 1.06 cm
  • Leikkauksenjälkeinen: 1.4 cm
Sulje

3DFit-teknologian hyödyt

Tullessaan kosketuksiin haavaeritteen kanssa 3DFit-teknologialla varustettu vaahto mukautuu yksilölliseen haavan pohjaan ja pysäyttää eritteen kerääntymisen ennen kuin se alkaa. Mikrokapillaarit aktivoituvat imeäkseen haavaeritettä pystysuunnassa ja luovat optimaaliset parantumisolosuhteet. Haavaerite lukitaan sidoksen sisään, ja se säilyy jopa paineen alla vähentäen haavan reunojen vuotoriskiä ja haavaa ympäröivän ihon maseraatiota.

Todistetut hyödyt kliinisessä käytössä

3DFit-teknologia painehaavojen kliinisessä hoidossa

Biatain Silicone mukautuu jopa 2 cm:n syvyisiin haavoihin vähentäen haavaeritteen kerääntymistä ja näin ollen maseraation ja infektion riskiä. Lue lisää

Haavan pohja: Vuotava kudos kohtalaisella haavaerityksellä

Haavan reuna: Ehjä

Haavaa ympäröivä iho: Kuiva

Puhdistuksen jälkeen 3DFit-teknologialla varustettu Biatain Silicone asetettiin haavan päälle. Haavasidos mukautui täydellisesti haavan pohjaan ja varmisti optimaaliset paranemisolosuhteet.

Sulje

Käyttäjäkokemuksia

Ihanteellinen ratkaisu haavaeritteen kertymisen vähentämiseksi

3DFit-teknologialla varustettu Biatain Silicone on saatavilla eri muodoissa ja ko’oissa. Tulehtuneille haavoille ja haavoille, joilla on tulehdusriski, on saatavana myös hopealla varustettu tuote.

Viiteluettelo

Katso koko lista

Referencer:

1: Digital survey among 2000 HCPs. (2017).

2: Braunwarth H., Forster J. (2018) Wound depth and the need of a wound filler in chronic wounds, SAWC.

3: Nielsen A. (2019). Fluid handling capacity of 10 silicone dressings – the importance of effective exudate management. Wounds UK

4: Braunwarth H, Christiansen C, (2017).  In vitro Testing of Bacterial Trapping in a Silicone Foam Wound Dressing. Wounds UK.

5: Bianchi J, et al (2019) A case series to consider the clinical effectiveness, patient satisfaction and potential health economic benefits of a silicone foam with 3DFit Technology in the management of wounds, Wounds U

Sulje

Haavanhoito

 

Suomessa Coloplastin valmistamien haavanhoitotuotteiden jakelijana toimii OneMed Oy, joka vastaa tuotteiden markkinoinnista, myynnistä sekä jakelusta.

 

Lisätietoja ja tuotetukea

 

Puh. 020 786 6810

asiakaspalvelu@onemed.com

www.onemed.fi

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio