Läpinäkyvä Comfeel® Plus

Kuinka leikata läpinäkyvä Comfeel Plus

Varmista, että iho on täysin kuiva ennen tuotteen asettamista.

Alueet, joilla saatat kokea ihon hankausta: poski, nenä, otsa.

Leikkaa sopivan kokoiseksi alueelle, jolla ihoon kohdistuu riski. Muista leikata ennen suojapaperien poistamista.

Noudata aseptista tekniikkaa käsittelyn aikana ja aseta tuotteen kiinnitystarrallinen puoli ihoa vasten. Sivele tuotetta varovasti sormilla, jotta se kiinnittyy ihoon.

Pue suojamaskit ja -lasit.

Läpinäkyvää Comfeel Plus -sidosta suositellaan leikattavaksi vain koronaviruksen leviämisen aiheuttamissa erityisoloissa. Läpinäkyvää Comfeel Plus -sidosta ei ole testattu kasvomaskeja ja suojalaseja käytettäessä, ja ne saattavat vaikuttaa asianmukaiseen asettumiseen. Tuotteen käyttö tähän tarkoitukseen tulisi olla paikallisten fit-testejä koskevien säädösten mukaista laitoksessasi ja/tai asiaankuuluvien yhteistyökumppaneiden tiloissa.

Comfeel® Plus – varmaa suojausta. Nopeampi paraneminen.*
Hydrokolloidihaavasidokset kostean haavan parantumiseen

Comfeel Plus tarjoaa kostean haavan parantamisen hyödyt ja suojan haavoille ja alttiille iholle.

*  Verrattuna perinteiseen haavanhoitoon

** Vain läpinäkyvä Comfeel Plus  

Suojausta, johon luotat. Tarvitsemaasi käyttäjäystävällisyyttä.

Olemme päivittäneet Comfeel Plus -sidoksen uudella 3-osaisella kosketuksettomalla järjestelmällä helpon ja aseptisen asettamisen varmistamiseksi.

Olemme suunnitelleet myyntipakkauksen uudelleen ja lisänneet turkoosit kosketuskohdat, suuren fonttikoon ja reaalikokoisen kuvan tuotteesta pakkauksen etuosaan, jotta löydät helposti tarvitsemasi sidoksen.

Olemme lisänneet ”näin käytät” -piirrokset pussiin opastamaan käyttäjiä kaikissa vaiheissa.  

Comfeel Plus

Kosteiden haavojen parantamisen edelläkävijät. Kumppaneita tulevaisuuden terveydenhuollossa.

Terveydenhuoltoalan ammattilaisena tiedät, että haavan suojaaminen sen parantuessa merkitsee paljon. Me puolestaan tiedämme, että haavanhoito ei ole helppoa. Siksi olemme käyttäneet hyväksi kolmen vuosikymmenen aikana keräämäämme kokemusta haavanhoidosta päivittääksemme Comfeel Plus -tuotteen käyttäjäystävällisillä ominaisuuksilla. Tuloksena on sidossarja, joka on intuitiivinen käyttää ja tarjoaa tuntemasi suojan.

30 years expertise

K: Mitä uutta siinä on?

V: Olemme päivittäneet Comfeel Plus -tuotteen muotoilua seuraavasti:

  • 3-osainen kosketukseton asetusjärjestelmä helppoon ja aseptiseen asettamiseen

  • Myyntipakkauksen uusi muotoilu reaalikokoisella tuotteen kuvalla tuotteen valinnan helpottamiseksi

  • ”Näin käytät” -piirrokset pussissa

  • Turkoosit kosketuskohdat oppaanasi

K: Entä suorituskyky, onko se muuttunut?

V: Päivitetty Comfeel Plus tarjoaa saman tuntemasi suorituskyvyn. Päivitys liittyy tuotteen muotoilun ja pakkauksen tekemiseen käyttäjäystävällisemmäksi.

 

K: Milloin saan uusia tuotteita?

V: Seuraavien vuosien aikana esittelemme päivitetyn Comfeel Plus -tuotteen kaikilla markkina-alueillamme. Jos haluat lisätietoja markkina-alueestasi, ota yhteyttä paikalliseen Coloplast-edustajaasi.

 

 

K: Ovatko kaikki hydrokolloidihaavasidokset samanlaisia?

V: Comfeel Plus antaa sinulle suojan, jota odotat hydrokolloidihaavasidokselta.

3-osaisella kosketuksettomalla järjestelmällä asetat tuotteen helposti ja aseptisesti, mikä tarkoittaa, että voit asettaa sidoksen koskematta sidoksen kiinnitystarraosaan vähentäen kontaminaation ja infektion riskiä.

Erityinen seuraamiskaavio mahdollistaa haavan paranemisen seurannan ilman sidoksen poistamista.

Pehmeä päällyskalvo ja ohuet viistot reunat vähentävät sidoksen vaatteisiin ja vuodevaatteisiin tarttumisen riskiä sekä reunojen rullautumista ja sidoksen irtoamista.

Toisin kuin muut markkinoilla olevat hydrokolloidit, Comfeel Plus on valmistettu ilman pektiiniä, tunnettuja allergeenejä kuten lateksia ja hartsia sekä eläinperäisiä johdannaisvalmisteota kuten liivatetta.

Viiteluettelo

Katso viiteluettelo
  1. Otero et al., 2017. Preventing facial pressure ulcers in patients under non-invasive mechanical ventilation: a randomised control trial. Journal of Wound Care, vol 26, no. 3
  2. Black et al., 2010. Medical device related pressure ulcers in hospitalized patients. International Wound Journal, vol.7, no. 5.​ ​
  3. Weng, 2008. The effect of protective treatment in reducing pressure ulcers for non-invasive ventilation patients. Intensive and Critical Care Nursing, vol. 24.​ ​
  4. Bishopp et al., 2019. The preventive effect of hydrocolloid dressings on Nasal Bridge Pressure Ulceration in Acute Non-Invasive ventilation. The Ulster Medical Journal. Vol. 88, no.1.
Sulje

Haavanhoito

 

Suomessa Coloplastin valmistamien haavanhoitotuotteiden jakelijana toimii OneMed Oy, joka vastaa tuotteiden markkinoinnista, myynnistä sekä jakelusta.

 

Lisätietoja ja tuotetukea

 

Puh. 020 786 6810

asiakaspalvelu@onemed.com

www.onemed.fi

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio