Peristeen® Plus -suolihuuhtelujärjestelmä

Peristeen -suolihuuhtelujärjestelmä pallokatetrilla on maailman parhaiten kliinisesti dokumentoitu suolihuuhtelulaite. Peristeen Plus -laitteella on sama teho ja toiminnot kuin Peristeenillä.

Peristeen Plus on suolihuuhtelujärjestelmä niille, jotka kärsivät ulosteinkontinenssista ja ummetuksesta. Se tyhjentää suolen veden avulla, joka johdetaan suoleen peräsuolikatetrin avulla. Peristeen Plus -suolihuuhtelujärjestelmän käyttö auttaa pienentämään hallitsemattomien ulosteen karkaamisten ja/tai ummetuksen todennäköisyyttä. Peristeen Plus -suolihuuhtelujärjestelmä on saatavilla joko pallo- tai kartiokatetrilla.

Peristeen-suolihuuhtelulaitteen käyttö vaatii aina lääkärin määräyksen ja terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksen laitteen käyttöön. 

Mitä uutta Peristeen Plus sisältää

* pakollinen
Tilaussuostumusilmoitus (lyhytaikainen)
 

Peristeen® Plus -suolihuuhtelulaitteen käyttäjiä palvelee Coloplast® Tuki –palvelu. Palvelu on suunniteltu auttamaan Peristeen Plus -laitteen käyttäjiä saamaan tuotteesta kaiken irti. Erityisen käyttökelpoinen se on, jos olet juuri aloittamassa hoitoa, koska ongelmatilanteissa voit aina soittaa asiantuntijoillemme.

Tutustu ja liity Coloplast Tuki -palveluun 

tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme (09) 8946 750

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio