Avanteen haasteet - ohivuodoista huolehtiminen intiimielämässä
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Ohivuodoista huolehtiminen intiimielämässä

Ohivuodoista huolehtiminen saattaa vaikuttaa itsetuntoon. Se saattaa aiheuttaa haasteita intiimielämässä ja hankaloittaa seksuaalisten aloitteiden tekemistä.

Suositukset

Brava® Elastinen teippi Brava® Elastinen teippi

Elastinen, mukautuu vartalon liikkeisiin

Brava® Elastinen teippi pitää pohjalevyn paikoillaan ja mukautuu vartalon muotoihin ja liikkeisiin elastisuutensa ansiosta.

Näytä lisää

Brava® Elastinen teippi on suunniteltu estämään pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta sekä pitämään pohjalevyn tiiviisti paikoillaan. Elastisuutensa ansiosta se mukautuu vartalon muotoihin ja antaa liikkua vapaammin. Tämä voi merkitä lisävarmuutta ja avannesidoksen pidempää käyttöaikaa.

Se on ihoystävällinen, koska se imee kosteutta.

Se asetetaan pohjalevyn reunojen päälle, ja voit käyttää yhden tai kaksi palaa tarpeen mukaan.

Brava® Elastinen teippi XL Brava® Elastinen teippi XL

Brava® Elastinen teippi XL:n liimaosa on suurempi, ja se pitää pohjalevyn luotettavasti paikoillaan muotoutumalla kehon muotoihin ja liikkeeseen. Se myös estää pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta irti.

Näytä lisää

Brava® Elastinen teippi XL asetetaan pohjalevyn reunojen päälle, mikä antaa lisävarmuutta kiinnitykseen. Brava® Elastinen teippi XL:ssä on suurempi kiinnityspinta-ala verrattuna alkuperäiseen elastiseen teippiin. Se estää pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta irti. Se on suunniteltu antamaan lisävarmuutta kiinnitykseen liikkuessa. Brava® Elastinen teippi XL:ää voidaan käyttää yhdessä kaikkien SenSura® Mio -pohjalevyjen kanssa. Kahta teipin palaa voidaan käyttää riippuen henkilökohtaisesta kiinnitystarpeesta. Brava® Elastinen teippi XL on kehitetty BodyFit Technologyn® pohjalta.

Brava® Vyö Brava® Vyö

Huomaamaton vyö antaa lisävarmuutta

Brava® Vyö on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista ja se on huomaamaton. Se antaa lisävarmuutta pitämällä pohjalevyn paikoillaan.

Näytä lisää

Brava® Vyö on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista ja sen harmaa väri on huomaamaton. Vyö on saatavana standardi- ja XL-koossa, ja molempia voidaan säätää sopimaan vartalollesi. Vyö voi olla erittäin käytännöllinen, jos vatsasi on epätasainen tai pyöreä.

Brava® Vyö sopii kaikkiin vyölenkein varustettuihin SenSura- ja Assura-pohjalevyihin.

Brava® Ihonsuojarengas Brava® Ihonsuojarengas

Brava® Ihonsuojarengas luo tiivisteen avanteen ja pohjalevyn välille, mikä estää ohivuodot ja suojaa ihoa. Rengas on myös helppo muotoilla, kiinnittää ja poistaa. Nyt saatavilla on uusia leveitä kokoja tiettyihin haasteisiin, kuten syvempiin ryppyihin ja poimuihin.

Lue lisää uusista kokovaihtoehdoista Tuotteen kuvaus -osiossa.

Näytä lisää

 

Brava® Ihonsuojarengas on suunniteltu estämään ohivuodot ja suojaamaan ihoa. Se perustuu polymeerikoostumukseen, joka antaa kaksinkertaisen suojauksen. Sitä on helppo muotoilla, joten se asettuu tiiviisti avanteen ympärille, ja se voidaan asettaa sellaisiinkin ihon kohtiin, joissa on uurteita, ryppyjä ja poimuja. Poistaminen sujuu helposti ja siististi, eikä jäämiä juuri jää iholle.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näyte
  • Yleisesti ottaen suosittelemme, että keskustelet lääkärisi kanssa siitä, pitääkö sinun välttää tietynlaista seksuaalista toimintaa.

 

  • Ensinnäkin pussin pitäminen puhtaana ja tyhjänä on hyvä alku. Haluat mahdollisesti vaihtaa uuden pussin etukäteen. Voit myös käyttää pienempää pussia, joka on huomaamattomampi.
  • Jotkut vaihtavat avannetulppaan huomaamattomuussyistä. Toiset taas vaihtavat pienempään minipussiin tai suljettuun pussiin. Kaikki näistä vaihtoehdoista ovat pienempiä, vähemmän kömpelöitä ja huomaamattomampia.
  • Miehet voivat halutessaan käyttää hihatonta paitaa, joka peittää pussin, tai kangasvyötyyppistä vaatekappaletta, joka auttaa pitämään pussin paikallaan.
  • Naiset voivat käyttää kauniimman yöpaidan, korsettiliivin tai aluspaidan kaltaisia vaatteita lisäämään itsetuntoaan, sillä niillä voi peittää pussin. Erilaiset alusasuvyöt saattavat myös olla hyvä vaihtoehto, koska ne tukevat avannetta, kun vartalosi liikkuu.
  • Myös pussisuoja on yksi tuotevaihtoehto. Niitä on saatavilla monissa eri väreissä ja ne saattavat auttaa siinä, että pussi tuntuu huomaamattomammalta.

 

 

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio