Avanteen haasteet - pohjalevyn kiinnittäminen
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Onko pohjalevyn kiinnittäminen pysyvällä tavalla haasteellista

Jos pohjalevy kiinnittyy heikosti, se johtuu useimmiten yhdestä seuraavista kolmesta syystä:
1) Liimajäänteet aiemmista pohjalevyistä, joiden takia ihon pinta on epätasainen.
2) Karvankasvu avanteen ympärillä, jolloin pohjalevy tarttuu karvoihin ihon sijaan.
3) Iho on kostea puhdistuksen tai avanteen eritteiden takia.

Suositukset

Brava®Pohjalevyn poistoaine Brava®Pohjalevyn poistoaine

Irrottaa pohjalevyn helposti ja ilman kirvelyä

Brava® Pohjalevyn poistoaineella on helppo irrottaa pohjalevyn liimajäämät ihosta ilman, että seuraavan avannesidoksen kiinnitys vaikeutuu.

Brava Pohjalevyn poistosuihketta ei ole mahdollista tilata näytteenä, mutta voimme lähettää näytteen Brava Pohjalevyn poistopyyhkeestä.
 

Näytä lisää

Pohjalevyn poistoaine helpottaa avannesidoksen irrottamista.

Brava® Pohjalevyn poistoaineen avulla pohjalevyn ja liimajäämien poistaminen on helppoa ilman kirvelyä. Se ei sisällä alkoholia, joten se ei kirvele eikä vahingoita ihoa. Se kuivuu sekunneissa eikä heikennä uuden pohjalevyn kiinnittymistä. Käytön jälkeen iho on valmis uuden pohjalevyn kiinnittämiseen.

 

Brava® Pohjalevyn poistoainetta on saatavilla käytännöllisinä pyyhkeinä sekä suihkeena. Hellävarainen suihke poistaa liimajäämät helposti iholta. Pyyhe on käytännöllinen käytettäväksi kodin ulkopuolella ja matkoilla pienen kokonsa vuoksi.

 

Brava® Ihonsuojapyyhe Brava® Ihonsuojapyyhe

Suojaa ihoa eritteeltä ja kiinnikeaineilta kirvelemättä

Brava® Ihonsuoja vähentää ohivuotojen ja pohjalevyjen kiinnikeaineiden mahdollisesti aiheuttamia iho-ongelmia ilman, että pohjalevyn kiinnittyminen heikkenee. Ihonsuoja muodostaa iholle suojakalvon, joka suojaa sitä eritteeltä ja sidosten kiinnitysaineilta.

 

Näytä lisää

Brava® Ihonsuoja ei kirvele, ja se vähentää avanne-eritteen ja sidosten  mahdollisesti  aiheuttamia iho-ongelmia. Se jättää iholle ohuen hengittävän kalvon, joka suojaa sitä mahdollisilta vaurioilta. Se kuivuu sekunneissa eikä kerrostu iholle. Iho on valmis uuden pohjalevyn kiinnittämiseen. Pyyhe on käytännöllinen käytettäväksi kodin ulkopuolella ja matkoilla pienen kokonsa vuoksi.

 

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näytteitä

Liimajäänteet

Karvat

  • Aja alueen karvat säännöllisesti, jotta karvoja ei nouse iholta eikä alueella ole sänkeä.
  • Vältä karvanpoistovaahtoja tai muita karvanpoistotuotteita ja käytä puhdasta, kertakäyttöistä terää. Voit myös leikata karvat saksien avulla. 

Kosteus

  • Ihon tulee olla täysin puhdas ja kuiva, jotta pohjalevy kiinnittyy mahdollisimman hyvin. Varmista, että käytät pehmeää materiaalia kuivaamiseen. Voit myös käyttää hiustenkuivaajaa riittävän etäältä ja sopivan viileällä ilmalla.
  • Saattaa olla haasteellista pitää iho kuivana kiinnittämisen aikana, jos avanteesta tulee jatkuvasti eritettä. Voit kääriä jonkin verran harsoa avanteen ympärille vaihtamisen aikana imemään eritteitä. 
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio