Avanteen haasteet - puhdistus kodin ulkopuolella
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Kun olet poissa kotoa, avanteen ja sitä ympäröivän alueen puhdistaminen saattaa olla haastavaa

Tilanteissa, joissa puhdasta vettä ei ole saatavilla ja/tai pääsy kunnollisiin puhdistustiloihin ovat rajallisia, avanteen ja sitä ympäröivän alueen puhdistaminen saattaa olla hankalaa.

Suositukset

Brava® Ihonpuhdistuspyyhe Brava® Ihonpuhdistuspyyhe

Uudella Brava® Ihonpuhdistuspyyhkeellä puhdistat ja hoidat ihoasi samalla kun vaihdat avannesidoksesi. Sitä voidaan käyttää veden sijaan ihon puhdistamiseen. Siihen on lisätty B5-provitamiinia, joka auttaa pitämään ihon terveenä, hillitsemään punoitusta ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

Näytä lisää

Pyyhe, joka puhdistaa ja hoitaa.

Brava® Ihonpuhdistuspyyhe on helppo tapa puhdistaa iho ja hoitaa sitä vaihdettaessa avanne- tai kontinenssituotteita.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näytteitä
  • Ihon tulee olla täysin puhdas ja kuiva, jotta pohjalevy kiinnittyy mahdollisimman hyvin. Varmista, että käytät pehmeää materiaalia kuivaamiseen. Jos voit käyttää hiustenkuivainta, voit kuivata avannetta ympäröivän alueen myös sen avulla. Käytä sitä riittävän etäältä ja sopivan viileällä ilmalla. 
  • Saattaa olla haasteellista pitää iho kuivana kiinnittämisen aikana, jos avanteesta tulee jatkuvasti eritettä. Voit kääriä jonkin verran harsoa avanteen ympärille vaihtamisen aikana imemään eritteitä. 
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio