Avanteen haasteet - pussi litistyy
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Pussissa on tyhjiö (litistyy)

Litistyminen johtuu tietynlaisesta ”tyhjiöstä”, jossa pussin sisäosa litistyy kiinni avanteen päälle. Se saattaa johtaa siihen, että eritteet eivät kulje pussin pohjalle, vaan kertyvät avanteen päälle. Liukaste saattaa auttaa siinä, että eritteet siirtyvät pussin pohjalle.

Suositukset

Brava® Liukastava deodorantti Brava® Liukastava deodorantti

Neutralisoi hajuja ja liukastaa pussin

Brava® Liukastava deodorantti neutralisoi hajuja ja varmistaa, että avanne-erite on aina pussin pohjalla eikä jää avanteen ympärille. Se tekee myös pussin tyhjentämisestä helpompaa.

 

Näytä lisää

Brava Liukastavaa deodoranttia käytetään avannepussissa, ja se on saatavana 240 ml:n pulloissa ja helppoina kertakäyttöisinä annospusseina. Annospussi on käytännöllinen käytettäväksi kodin ulkopuolella ja matkoilla.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näyte
  • Ilman jättäminen pussiin saattaa auttaa. Ennen kuin kiinnität pussin, kiinnitä siihen suodatinsuoja ja puhalla pussiin hieman ilmaa vapautusvuoren poistamisen jälkeen. Kiinnitä sitten pussi. Myös pumpulipallon tai mytyksi rutistetun nenäliinan laittaminen pussiin saattaa auttaa pitämään siellä hieman ilmaa. 
  • Jos käytät yksiosaista suljettua pussia eivätkä yllä olevat vinkit auta, kokeile kaksiosaista avannesidosta tai tyhjennettävää pussia. Poista siitä tyhjiö kiinnityksen tai avoimen poistoaukon kautta säännöllisesti, kuten esimerkiksi aina, kun virtsaat.
  • Tukien tai korkeavyötäröisten housujen käyttö saattaa myös auttaa paineen vähentämisessä.
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio