Avanteen haasteet - pohjalevy ja kostea iho
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Kostea iho saattaa aiheuttaa pohjalevyn irtoamisen ihosta

Pohjalevyt on yleensä suunniteltu kestämään kosteutta. Kuitenkin huomattava kosteus esim. avanteesta itsestään tai hikoilun takia saattaa aiheuttaa pohjalevyn hajoamisen ja johtaa lopulta ohivuotoon ja ihoärsytykseen.

Suositukset

Brava® Ihonsuojarengas Brava® Ihonsuojarengas

Brava® Ihonsuojarengas luo tiivisteen avanteen ja pohjalevyn välille, mikä estää ohivuodot ja suojaa ihoa. Rengas on myös helppo muotoilla, kiinnittää ja poistaa. Nyt saatavilla on uusia leveitä kokoja tiettyihin haasteisiin, kuten syvempiin ryppyihin ja poimuihin.

Lue lisää uusista kokovaihtoehdoista Tuotteen kuvaus -osiossa.

Näytä lisää

 

Brava® Ihonsuojarengas on suunniteltu estämään ohivuodot ja suojaamaan ihoa. Se perustuu polymeerikoostumukseen, joka antaa kaksinkertaisen suojauksen. Sitä on helppo muotoilla, joten se asettuu tiiviisti avanteen ympärille, ja se voidaan asettaa sellaisiinkin ihon kohtiin, joissa on uurteita, ryppyjä ja poimuja. Poistaminen sujuu helposti ja siististi, eikä jäämiä juuri jää iholle.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näytteitä
  • Jos kosteus johtuu huomattavasta hikoilusta, neutraalin antiperspirantti-roll-onin levittäminen pohjalevyn peittämälle alueelle saattaa auttaa. 
  • Erilaisen, kestävämmäksi suunnitellun pohjalevyn, kuten esim. Xpron, käyttö saattaa myös auttaa.
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio