Avanteen haasteet - pohjalevyn rypyt ja poimut
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Rypyt ja poimut saattavat aiheuttaa sen, ettei pohjalevy kiinnity kunnolla ihoon

Heikon kiinnittymisen aiheuttama ohivuoto pohjalevyn ja ihon välillä johtuu yleensä rypyistä ja poimuista tai muista epäsäännöllisyyksistä avannetta ympäröivällä alueella, sillä ne vaikeuttavat tiivistä kiinnittymistä.

Suositukset

Brava® Ihonsuojarengas Brava® Ihonsuojarengas

Brava® Ihonsuojarengas luo tiivisteen avanteen ja pohjalevyn välille, mikä estää ohivuodot ja suojaa ihoa. Rengas on myös helppo muotoilla, kiinnittää ja poistaa. Nyt saatavilla on uusia leveitä kokoja tiettyihin haasteisiin, kuten syvempiin ryppyihin ja poimuihin.

Lue lisää uusista kokovaihtoehdoista Tuotteen kuvaus -osiossa.

Näytä lisää

 

Brava® Ihonsuojarengas on suunniteltu estämään ohivuodot ja suojaamaan ihoa. Se perustuu polymeerikoostumukseen, joka antaa kaksinkertaisen suojauksen. Sitä on helppo muotoilla, joten se asettuu tiiviisti avanteen ympärille, ja se voidaan asettaa sellaisiinkin ihon kohtiin, joissa on uurteita, ryppyjä ja poimuja. Poistaminen sujuu helposti ja siististi, eikä jäämiä juuri jää iholle.

Brava® Pasta Brava® Pasta

Suojaa ohivuodoilta ilman kirvelyä

Alkoholiton Brava® Pasta tasoittaa ihon poimut ja epätasaisuudet ja vähentää ohivuotoja, koska avannesidos istuu tiiviisti avanteen ympärille.

Näytä lisää

Uusi alkoholiton ja kestävä Brava® Pasta voi auttaa vähentämään ohivuotoja täyttämällä ihon poimut ja taipeet, koska sen avulla avannesidos istuu tiiviisti avanteeseen.

Uusi alkoholiton koostumus on ihoystävällinen, sen pH-arvo on ihoystävällinen eikä se kirvele. Kestävä pasta on kestävä rikkoutumista ja liukenemista vastaan, joten se suojaa ihoa eritteiden aiheuttamalta ihon rikkoutumiselta. 

Brava® Vyö Brava® Vyö

Huomaamaton vyö antaa lisävarmuutta

Brava® Vyö on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista ja se on huomaamaton. Se antaa lisävarmuutta pitämällä pohjalevyn paikoillaan.

Näytä lisää

Brava® Vyö on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista ja sen harmaa väri on huomaamaton. Vyö on saatavana standardi- ja XL-koossa, ja molempia voidaan säätää sopimaan vartalollesi. Vyö voi olla erittäin käytännöllinen, jos vatsasi on epätasainen tai pyöreä.

Brava® Vyö sopii kaikkiin vyölenkein varustettuihin SenSura- ja Assura-pohjalevyihin.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näytteitä
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio