Avanteen haasteet - pohjalevy irtoaa uidessa
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Pohjalevyn reunat irtoavat uimisen aikana

Vedessä pohjalevyn reunat saattavat irrota tai löystyä, jolloin ne rullautuvat ja pohjalevyn kiinnitys yleisesti ottaen kärsii.

Suositukset

Brava® Elastinen teippi Brava® Elastinen teippi

Elastinen, mukautuu vartalon liikkeisiin

Brava® Elastinen teippi pitää pohjalevyn paikoillaan ja mukautuu vartalon muotoihin ja liikkeisiin elastisuutensa ansiosta.

Näytä lisää

Brava® Elastinen teippi on suunniteltu estämään pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta sekä pitämään pohjalevyn tiiviisti paikoillaan. Elastisuutensa ansiosta se mukautuu vartalon muotoihin ja antaa liikkua vapaammin. Tämä voi merkitä lisävarmuutta ja avannesidoksen pidempää käyttöaikaa.

Se on ihoystävällinen, koska se imee kosteutta.

Se asetetaan pohjalevyn reunojen päälle, ja voit käyttää yhden tai kaksi palaa tarpeen mukaan.

Brava® Elastinen teippi XL Brava® Elastinen teippi XL

Brava® Elastinen teippi XL:n liimaosa on suurempi, ja se pitää pohjalevyn luotettavasti paikoillaan muotoutumalla kehon muotoihin ja liikkeeseen. Se myös estää pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta irti.

Näytä lisää

Brava® Elastinen teippi XL asetetaan pohjalevyn reunojen päälle, mikä antaa lisävarmuutta kiinnitykseen. Brava® Elastinen teippi XL:ssä on suurempi kiinnityspinta-ala verrattuna alkuperäiseen elastiseen teippiin. Se estää pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta irti. Se on suunniteltu antamaan lisävarmuutta kiinnitykseen liikkuessa. Brava® Elastinen teippi XL:ää voidaan käyttää yhdessä kaikkien SenSura® Mio -pohjalevyjen kanssa. Kahta teipin palaa voidaan käyttää riippuen henkilökohtaisesta kiinnitystarpeesta. Brava® Elastinen teippi XL on kehitetty BodyFit Technologyn® pohjalta.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näyte
  • Naisten kannattaa harkita tiukan uima-asun käyttöä vedessä, sillä se auttaa estämään pohjalevyn reunojen rullautumista. 
  • Miehillä tiukat alushousut uimashortsien alla saattavat auttaa.

 

 

  • Avannesidoksen vaihtaminen muutamaa tuntia ennen fyysistä aktiivisuutta saattaa myös auttaa. Näin pohjalevy ehtii asettua, mutta on kuitenkin vaihdettu suhteellisen vastikään. 

 

 

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio