Avanteen haasteet - pohjalevy irtoaa urheillessa
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Pohjalevy irtoaa urheilun ja aktiviteettien aikana

Fyysisesti raskas toiminta tai mikä tahansa toiminta, joka sisältää paljon toistuvia liikkeitä, saattaa aiheuttaa pohjalevyn irtoamista ja johtaa ohivuotoihin.

Suositukset

Brava® Vyö Brava® Vyö

Huomaamaton vyö antaa lisävarmuutta

Brava® Vyö on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista ja se on huomaamaton. Se antaa lisävarmuutta pitämällä pohjalevyn paikoillaan.

Näytä lisää

Brava® Vyö on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista ja sen harmaa väri on huomaamaton. Vyö on saatavana standardi- ja XL-koossa, ja molempia voidaan säätää sopimaan vartalollesi. Vyö voi olla erittäin käytännöllinen, jos vatsasi on epätasainen tai pyöreä.

Brava® Vyö sopii kaikkiin vyölenkein varustettuihin SenSura- ja Assura-pohjalevyihin.

Brava® Elastinen teippi Brava® Elastinen teippi

Elastinen, mukautuu vartalon liikkeisiin

Brava® Elastinen teippi pitää pohjalevyn paikoillaan ja mukautuu vartalon muotoihin ja liikkeisiin elastisuutensa ansiosta.

Näytä lisää

Brava® Elastinen teippi on suunniteltu estämään pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta sekä pitämään pohjalevyn tiiviisti paikoillaan. Elastisuutensa ansiosta se mukautuu vartalon muotoihin ja antaa liikkua vapaammin. Tämä voi merkitä lisävarmuutta ja avannesidoksen pidempää käyttöaikaa.

Se on ihoystävällinen, koska se imee kosteutta.

Se asetetaan pohjalevyn reunojen päälle, ja voit käyttää yhden tai kaksi palaa tarpeen mukaan.

Brava® Elastinen teippi XL Brava® Elastinen teippi XL

Brava® Elastinen teippi XL:n liimaosa on suurempi, ja se pitää pohjalevyn luotettavasti paikoillaan muotoutumalla kehon muotoihin ja liikkeeseen. Se myös estää pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta irti.

Näytä lisää

Brava® Elastinen teippi XL asetetaan pohjalevyn reunojen päälle, mikä antaa lisävarmuutta kiinnitykseen. Brava® Elastinen teippi XL:ssä on suurempi kiinnityspinta-ala verrattuna alkuperäiseen elastiseen teippiin. Se estää pohjalevyn reunoja nousemasta ja rullautumasta irti. Se on suunniteltu antamaan lisävarmuutta kiinnitykseen liikkuessa. Brava® Elastinen teippi XL:ää voidaan käyttää yhdessä kaikkien SenSura® Mio -pohjalevyjen kanssa. Kahta teipin palaa voidaan käyttää riippuen henkilökohtaisesta kiinnitystarpeesta. Brava® Elastinen teippi XL on kehitetty BodyFit Technologyn® pohjalta.

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näyte
  • Harkitse avanteen peittävien tiukkojen tai elastisten alusvaatteiden käyttämistä, kun urheilet. Se auttaa estämään pohjalevyn reunojen rullautumista.

 

 

  • Avannesidoksen vaihtaminen muutamaa tuntia ennen fyysistä aktiivisuutta saattaa myös auttaa. Näin pohjalevy ehtii asettua, mutta on kuitenkin vaihdettu suhteellisen vastikään. 

 

 

 

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio