Avanteen haasteet - eritteistä ärtynyt iho
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Ärtynyt tai punoittava iho sekä eritteitä iholla

Ohivuoto saattaa johtua huonosta kiinnittymisestä, pohjalevyn kulumisesta tai tyypillisesti pohjalevyn aukon virheellisestä leikkaamisesta. Ulosteelle tai virtsalle altistuva iho ärsyyntyy ennemmin tai myöhemmin. Siksi suositellut lisätarvikkeet on suunniteltu suojaamaan ohivuodoilta.

Suositukset

Brava® Ihonsuojapyyhe Brava® Ihonsuojapyyhe

Suojaa ihoa eritteeltä ja kiinnikeaineilta kirvelemättä

Brava® Ihonsuoja vähentää ohivuotojen ja pohjalevyjen kiinnikeaineiden mahdollisesti aiheuttamia iho-ongelmia ilman, että pohjalevyn kiinnittyminen heikkenee. Ihonsuoja muodostaa iholle suojakalvon, joka suojaa sitä eritteeltä ja sidosten kiinnitysaineilta.

 

Näytä lisää

Brava® Ihonsuoja ei kirvele, ja se vähentää avanne-eritteen ja sidosten  mahdollisesti  aiheuttamia iho-ongelmia. Se jättää iholle ohuen hengittävän kalvon, joka suojaa sitä mahdollisilta vaurioilta. Se kuivuu sekunneissa eikä kerrostu iholle. Iho on valmis uuden pohjalevyn kiinnittämiseen. Pyyhe on käytännöllinen käytettäväksi kodin ulkopuolella ja matkoilla pienen kokonsa vuoksi.

 

Brava® Ihonsuojarengas Brava® Ihonsuojarengas

Brava® Ihonsuojarengas luo tiivisteen avanteen ja pohjalevyn välille, mikä estää ohivuodot ja suojaa ihoa. Rengas on myös helppo muotoilla, kiinnittää ja poistaa. Nyt saatavilla on uusia leveitä kokoja tiettyihin haasteisiin, kuten syvempiin ryppyihin ja poimuihin.

Lue lisää uusista kokovaihtoehdoista Tuotteen kuvaus -osiossa.

Näytä lisää

 

Brava® Ihonsuojarengas on suunniteltu estämään ohivuodot ja suojaamaan ihoa. Se perustuu polymeerikoostumukseen, joka antaa kaksinkertaisen suojauksen. Sitä on helppo muotoilla, joten se asettuu tiiviisti avanteen ympärille, ja se voidaan asettaa sellaisiinkin ihon kohtiin, joissa on uurteita, ryppyjä ja poimuja. Poistaminen sujuu helposti ja siististi, eikä jäämiä juuri jää iholle.

Brava® Ihonsuojavoide Brava® Ihonsuojavoide

Suojaa ja hoitaa kuivaa tai ärtynyttä ihoa

Brava® Ihonsuojavoide auttaa hoitamaan herkkää, kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa. Se kosteuttaa ihoa ilman, että pohjalevyn kiinnittyminen heikkenee.

Näytä lisää

Tuotekuvaus

Brava® Ihonsuojavoide kosteuttaa ja auttaa hoitamaan herkkää, kuivaa tai ärtynyttä ihoa. Se muodostaa pitkäkestoisen suojan iholle avanne-eritteen ja pohjalevyjen liimajäämien aiheuttamia lisävaurioita vastaan. Se ei estä pohjalevyn kiinnittymistä avannesidoksen käyttämiseksi. 

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näytteitä
  • Varmista, että pohjalevy kiinnittyy täysin avannetta ympäröivään ihoon kiinnittämisen aikana.
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio