Avanteen haasteet - ärtynyt iho
Takaisin Avanteen itsearviointityökalut

Ärtynyt tai punoittava iho saattaa johtua puhdistuksesta ja/tai avannesidoksen poistamisesta

Ihon pintakerros saattaa rikkoutua, jos pohjalevy poistetaan varomattomasti tai liian usein, tai jos ihoa puhdistetaan hankaavilla materiaaleilla, kuten karhealla sienellä.

Suositukset

Brava®Pohjalevyn poistoaine Brava®Pohjalevyn poistoaine

Irrottaa pohjalevyn helposti ja ilman kirvelyä

Brava® Pohjalevyn poistoaineella on helppo irrottaa pohjalevyn liimajäämät ihosta ilman, että seuraavan avannesidoksen kiinnitys vaikeutuu.

Brava Pohjalevyn poistosuihketta ei ole mahdollista tilata näytteenä, mutta voimme lähettää näytteen Brava Pohjalevyn poistopyyhkeestä.
 

Näytä lisää

Pohjalevyn poistoaine helpottaa avannesidoksen irrottamista.

Brava® Pohjalevyn poistoaineen avulla pohjalevyn ja liimajäämien poistaminen on helppoa ilman kirvelyä. Se ei sisällä alkoholia, joten se ei kirvele eikä vahingoita ihoa. Se kuivuu sekunneissa eikä heikennä uuden pohjalevyn kiinnittymistä. Käytön jälkeen iho on valmis uuden pohjalevyn kiinnittämiseen.

 

Brava® Pohjalevyn poistoainetta on saatavilla käytännöllisinä pyyhkeinä sekä suihkeena. Hellävarainen suihke poistaa liimajäämät helposti iholta. Pyyhe on käytännöllinen käytettäväksi kodin ulkopuolella ja matkoilla pienen kokonsa vuoksi.

 

Brava® Ihonsuojapyyhe Brava® Ihonsuojapyyhe

Suojaa ihoa eritteeltä ja kiinnikeaineilta kirvelemättä

Brava® Ihonsuoja vähentää ohivuotojen ja pohjalevyjen kiinnikeaineiden mahdollisesti aiheuttamia iho-ongelmia ilman, että pohjalevyn kiinnittyminen heikkenee. Ihonsuoja muodostaa iholle suojakalvon, joka suojaa sitä eritteeltä ja sidosten kiinnitysaineilta.

 

Näytä lisää

Brava® Ihonsuoja ei kirvele, ja se vähentää avanne-eritteen ja sidosten  mahdollisesti  aiheuttamia iho-ongelmia. Se jättää iholle ohuen hengittävän kalvon, joka suojaa sitä mahdollisilta vaurioilta. Se kuivuu sekunneissa eikä kerrostu iholle. Iho on valmis uuden pohjalevyn kiinnittämiseen. Pyyhe on käytännöllinen käytettäväksi kodin ulkopuolella ja matkoilla pienen kokonsa vuoksi.

 

TÄRKEÄÄ! Jos jokin huolettaa sinua – kuten iho-ongelmat tai miten uusia tuotteita käytetään – muista aina keskustella kyseisistä aiheista avannehoitajasi kanssa.

Tilaa näytteitä
  • Jos ihovaurioita on ulkoreunalla, pohjalevyn siirtäminen aavistuksen eri kohtaan avanteen ympärillä joka kerta saattaa auttaa, jos se vain on mahdollista. Se onnistuu vaihtamalla aukon paikkaa pohjalevyssä.
  • Jos ongelmat jatkuvat siitä huolimatta, että noudatat kahta yllä olevaa neuvoa, löysemmin kiinnittyvät pohjalevytyypit saattavat auttaa. Soita asiakaspalveluumme ​(09) 894 6750, niin saat lisää apua. 
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio