SenSura® Mio avannesidokset kaikille vartaloille

SenSura Mio tuotevalikoimasta on saatavilla oma avannesidos kaikille vartalonmuodoille - tasainen, sisäänpäin vetäytynyt ja ulospäin kohollaan oleva. Tuotteissa käytetään BodyFit Technologya®, jonka ansiosta sidokset myötäilevät vartalonliikkeitä ja varmistavat tiiviin istuvuuden yksilöllisiin vartalonmuotoihin. Lue lisää SenSura Mio tuotevalikoiman ominaisuuksista alla olevista osioista.

Eri tuotevaihtoehdot

Suora SenSura Mio avannesidos sopii tasaiselle vartaloprofiilille ja on jopa kaksi kertaa joustavampi kuin perinteiset sidokset. Elastinen pohjalevy myötäilee vartalosi liikkeitä säilyttäen varman istuvuuden. Elastinen sidos istuu tiiviisti.

 

Lue lisää SenSura Miosta

SenSura Mio Convex vähentää todistetusti ohivuotoja, kun avanne on sisäänpäin vetäytyneellä alueella. Sidos kiinnittyy varmasti paikalleen. Sisäänrakennettu joustoverkko takaa sen, että kupera pohja taipuu avanteen ympäriltä, eikä sen keskeltä.  

Lue lisää SenSura Mio Convexista

SenSura Mio Concave on ensimmäinen avannesidos joka on suunniteltu erityisesti ulospäin kohollaan olevien vartaloprofiilien haasteisiin, kuten esim. tyrä. Kaareva, tähdenmuotoinen ja elastinen pohjalevy myötäilee vartalonmuotoja, ilman ryppyjä ja taitoksia. 

Lue lisää SenSura Mio Concavesta

Kaikki SenSura® Mio tuotteet ovat miellyttäviä ja huomaamattomia käyttää

Yhteinen tekijä kaikille SenSura Mio tuotteille on BodyFit Technology®, pussin huomaamaton design sekä ainutlaatuinen ympyränmuotoinen esi-suodatin. Nämä ominaisuudet yhdistettynä Sensura Mio tarjoaa optimaalisen huomaamattomuuden ja mukavuuden - voit olla luottavaisin mielin koko päivän.

Löydä Mio, joka sopii sinun vartalollesi

Vartalot muuttuvat ajan kanssa, joten aiemmin sinulle sopinut sidos ei välttämättä enää tulevaisuudessa sovi sinulle. Nykyiseen vartaloprofiiliisi sopivan avannesidoksen löytäminen on tärkeää istuvuuden takia. Tee lyhyt BodyCheck-testi löytääksesi sinun vartalollesi sopivimman sidoksen.

Seuraa avanteesi tilaa säännöllisesti

Liity mukaan Coloplast Tuki -palveluun ja me muistutamme sinua säännöllisin väliajoin seuraamaan avanteesi tilaa.

Avannetesti auttaa sinua tunnistamaan ongelmia,mutta antaa myös positiivista palautetta, kun ongelmia ei ole.

Coloplast Tuki on tukiohjelma, joka on suunniteltu rohkaisemaan ja inspiroimaan ihmisiä parempaan elämään avanteen kanssa.

Tutustu ja liity Coloplast Tuki-palveluun 

tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme (09) 8946 750

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio