SenSura® Mio avannesidokset kaikille vartaloille

SenSura Mio Concave täydentää SenSura Mio tuotevalikoiman. Nyt on saatavilla oma avannesidos kaikille vartalonmuodoille - tasainen, sisäänpäin vetäytynyt ja ulospäin kohollaan oleva. Tuotteissa käytetään BodyFit Technologya®, jonka ansiosta sidokset myötäilevät vartalonliikkeitä ja varmistavat tiiviin istuvuuden yksilöllisiin vartalonmuotoihin. Lue lisää SenSura Mio tuotevalikoiman ominaisuuksista alla olevista osioista.

Jos haluat kokeilla SenSura Mio tuotteita, mutta et ole varma millainen vartaloprofiilisi on, tee lyhyt Bodycheck-testi löytääksesi sinun vartalollesi sopivimman avannesidoksen.

Kaikki SenSura® Mio tuotteet ovat miellyttäviä ja huomaamattomia käyttää

Yhteinen tekijä kaikille SenSura Mio tuotteille on BodyFit Technology, pussin huomaamaton design sekä ainutlaatuinen ympyränmuotoinen esi-suodatin. Nämä ominaisuudet yhdistettynä Sensura Mio tarjoaa optimaalisen huomaamattomuuden ja mukavuuden - voit olla luottavaisin mielin koko päivän.

BodyFit Technology® on kaikissa Mio avannesidoksissa

SenSura Mio sopii tasaiselle vartaloprofiilille ja on jopa kaksi kertaa joustavampi kuin perinteiset sidokset. Elastinen pohjalevy myötäilee vartalosi liikkeitä säilyttäen varman istuvuuden. Sidos istuu tiiviisti, antaen sinulle enemmän itsevarmuutta ja mielenrauhaa. Lue lisää SenSura Miosta.

SenSura Mio Convex vähentää todistetusti ohivuotoja, kun avanne on sisäänpäin vetäytyneellä alueella. Sidos kiinnittyy varmasti paikalleen, luoden luotettavan kiinnityksen ihon ja pohjalevyn välille. Sisäänrakennettu joustoverkko takaa sen, että kupera pohja taipuu avanteen ympäriltä, eikä sen keskeltä. Voit liikkua ilman huolia. Lue lisää SenSura Mio Convexista. 

SenSura Mio Concave on ensimmäinen avannesidos joka on suunniteltu erityisesti ulospäin kohollaan olevien vartaloprofiilien haasteisiin. Kaareva, tähdenmuotoinen pohjalevy myötäilee vartalonmuotoja, ilman ryppyjä ja taitoksia. Keskiosan ja ulkoreunan tukivyöhykkeet tuovat joustavuutta, jotta pohjalevy pysyy paikallaan vartalon liikkuessa. Lue lisää SenSura Mio Concavesta. 

Löydä Mio, joka sopii sinun vartalollesi

Vartalot muuttuvat ajan kanssa, joten aiemmin sinulle sopinut sidos ei välttämättä enää tulevaisuudessa sovi sinulle. Nykyiseen vartaloprofiiliisi sopivan avannesidoksen löytäminen on tärkeää istuvuuden takia. Tee lyhyt BodyCheck-testi löytääksesi sinun vartalollesi sopivimman sidoksen.

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio