Katetrihaku auttaa valitsemaan sinulle sopivan katetrin perustuen neljään helppoon kysymykseen. Saatat tarvita erilaisen katetrin eri tilanteisiin, joten voi olla hyödyllistä tehdä testi useammin kuin kerran.

!!! TÄRKEÄÄ

Mikäli sinulla on katetrointiin liittyviä kysymyksiä tai huolia, ole yhteydessä oman alueesi terveydenhuollon ammattilaiseen.

Tietoa Katetrihaku-työkalusta

Katetrihaku on verkossa tehtävä testi, joka kestää vain muutaman minuutin. Kysymme sinulta muutaman yleisluontoisen kysymyksen katetrointiin liittyvistä tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. On tärkeää valita katetri, joka sopii tarpeisiisi. Kun olet tyytyväinen käyttämääsi katetriin, on todennäköisempää, että katetroit lääkärisi/hoitajasi määräämällä tavalla. Vastauksiisi perustuen, työkalu ehdottaa sinulle yhtä tai useampaa Coloplastin SpeediCath® katetria, joista voi tilata ilmaisen näytteen. Katetrihaku on työkalu oikean katetrin löytämiseksi riippumatta siitä, oletko vasta aloittanut katetroinnin tai olet katetroinut jo pidemmän aikaa. Kysymme sinulta allaolevista aiheista:

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio