Suolihuuhtelujärjestelmä

Virtsaa keräävät tuotteet

Conveen®-virtsankerääjät ja virtsapussit

Conveen®-ratkaisu koostuu kahdesta tuotteesta – peniksen päälle asetettavasta kerääjästä ja reiteen sidottavasta pussista. Lisätietoja Conveen®-virtsankerääjistä ja virtsapusseista

Miesten virtsainkontinenssi on yleinen ongelma, joka koskee miljoonia miehiä maailmanlaajuisesti. Vaikka inkontinenssi yleistyy iän myötä, sitä ilmenee myös nuoremmalla iällä. Selkäydinvamma, eturauhasleikkaus, neurologiset sairaudet ja tietyt muut sairaudet ovat vaivan tyypillisiä aiheuttajia. 

Inkontinenssi ei ole ainoastaan terveysongelma vaan myös sosiaalinen ongelma. Hoitamattomana inkontinenssi voi vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiisi – se ei ainoastaan häiritse päivittäisiä toimia vaan se voi myös estää lähtemästä ulos koska pelkäät, että virtsa karkaa julkisella paikalla.


Kaikkia Coloplastin yö- ja reisipusseja voidaan käyttää ulkoisen katetrin kanssa. Niillä saadaan lisättyä pussin varastointikykyä yöksi liittämällä se kestokatetriin liitettyyn reisipussiin.Niitä voidaan käyttää myös toistokatetroitaessa (esim. SpeediCath), kun WC:n käyttäminen ei ole mahdollista. Conveen-yöpusseilla voidaan vastata yksilöllisiin tarpeisiin: Conveen-yöpussi on taloudellinen, PVC-vapaa ja liikuntarajoitteisille sopiva ratkaisu. Coloplastin yöpussit tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja mukavuuden, turvallisuuden ja huomaamattomuuden lisäämiseksi. Coloplastilla on saatavana seuraavat yöpussit:

Sulje
Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio