Tuotetiedot ja lähteet

Tuotekuvaus

Laajenna katsoaksesi tuotekuvausta.

Katso kuvaus

Tuotekuvaus

SenSura® Mio Convex on kupera, jotta se istuu varmasti epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen. Yhdistettynä elastiseen pohjalevyyn se on varmempi* ja mukautuu entistä paremmin kehon muotoihin.

Tärkeimmät edut:

 • Mukautuva kupera pohjalevy sisäänrakennetulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän varmuutta ja joustavuutta.
 • Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin.
 • Joustava kiinnitys mukautuu vartaloon ja on ohut ja huomaamaton

SenSura Mio Convexin 2-osaisessa Flex-mallin pohjalevyssä on mukautuva kupera ja elastinen pohjalevy, joka on irrallaan pussista, joten pussin voi vaihtaa vaihtamatta pohjalevyä. Pussi on kiinnitetty pohjalevyyn tunnetulla Flex-tarrakiinnityksellä, joka on turvallinen kiinnitysmekanismi ja niin litteä, huomaamaton ja joustava, että se muotoutuu käyttäjänsä kehon mukaan. SenSura Mio Convex Flex -malliin on saatavana laaja valikoima kevyitä kuperia pohjalevyjä valmiiksi leikattuina ja leikattavina. Pusseja on saatavilla erikokoisina, sekä kirkkaina että neutraalin harmaana ja kurkistusikkunalla varustettuna. Kiinnitysmekanismin läpimitta on 35, 50 tai 70 mm.

--------------------

* Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

Sulje

Tuotevaihtoehdot

Laajenna nähdäksesi kaikki tuotevaihtoehdot.

Katso tuotevaihtoehdot
Sulje

Tuotevaihtoehdot

Tuotenimi Tuotenumero Pohjalevyn aukkokoko Vyölenkki Kiinnitysmekanismin koko kpl/ltk
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164710 Ø 10-20 mm Kyllä Ø 35 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164720 Ø 18 mm Kyllä Ø 35 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164810 Ø 15-30 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164830 Ø 15-40 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164840 Ø 21 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164850 Ø 25 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164860 Ø 28 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164870 Ø 31 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164880 Ø35 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164910 Ø 15-53 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164930 Ø 38 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Flex Light Convex pohjalevy 164940 Ø 41 mm Kyllä Ø 70 mm 5
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

Laajenna nähdäksesi kysymyksiä & vastauksia.

Katso lisätietoja
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

K: Miten SenSura Mio Convex mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän tukevuutta ja joustavuutta?
V: SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera pohjalevy, jossa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu joustoverkko, joka antaa rakenteelle vakautta ja tukea ja mahdollistaa avanteen ulos työntymisen tai ihopoimujen erillään pitämisen, mutta joustaa samalla niin, että sen käyttäjä voi liikkua mukavasti ja huoletta. SenSura Mio Convexia saa kolmena versiona, jotka ovat Soft, Light ja Deep. Niillä kaikilla on omat ainutlaatuiset joustavuus- ja tukiominaisuutensa, jotka sopivat erilaisiin kuperuuden tarpeisiin.

 

K: Miten SenSura Mio Convex mukautuu niin hyvin vartalon muotoihin?
V: Elastisella pohjalevyllä varustettu SenSura Mio Convex mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin, myötäilee luonnollisia vartalon liikkeitä ja pysyy hyvin paikallaan. Se mukautuu myös tyrän, arpien ja ihopoimujen mukaan. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio on elastinen, joten se venyy ihon mukana vartalon liikkuessa.

 

K: Miksi SenSura Mio Convexin kankaan väri on neutraalin harmaa?
V: SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten. Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen.

 

K: Miten SenSura Mio Convex vähentää pullistumista?
V: Tämä johtuu ympyränmuotoisesta esisuodattimesta, joka on suunniteltu suojaamaan aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa avanne-eritteiltä. Esisuodatin vähentää tukoksia, minkä on todistettu vähentävän pullistumista 61 %.

 

K: Mikä on Flex-kiinnityksen etu?
V: Tunnettu Flex-tarrakiinnitys on litteä, joustava kiinnitys, joka mukautuu vartaloon ja on huomaamaton. Kiinnitysmekanismi on varma, mukava käytössä ja helppo käsitellä.

Sulje

Suurimmat hyödyt

SenSura Mio Convex Flex -pohjalevy

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Tutustu taianomaisesti mukautuvaan kuperaan pohjalevyyn
Sulje

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Kaksi vartaloa eivät koskaan ole samanlaisia. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – vartalon muodot eivät välttämättä pysy samanlaisina koko päivää tai kun olemme liikkeellä. Siksi voi olla haastavaa löytää sopiva tuote.

Tärkeimmät edut

 • SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera kuori ja elastinen pohjalevy, jotka mahdollistavat entistä vakaamman istuvuuden* epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen.
 • Mukautuva kupera pohjalevy integroidulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän vakautta ja joustavuutta, joten sen käyttäjä tuntee olonsa entistä mukavammaksi eikä hänen tarvitse olla huolissaan.
 • Elastinen pohjalevy varmistaa, että tuote voi venyä ja palautua sitten alkuperäiseen muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio Convex on elastinen, joten se venyy ihon mukana, kun vartalo liikkuu.

  --------------------

  * Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

   
Sulje
SenSura Mio Convex Flex -pohjalevy

Mahdollisimman huomaamaton ja luonnollinen

Kokeile uutta pussimallia
Sulje

Mahdollisimman huomaamaton ja luonnollinen

Uusi SenSura Mio Convex näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

Tärkeimmät edut

 • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen
 • SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
 • SenSura Mio Convex ei yritä imitoida kehon muotoja. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta sen käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi.
Sulje
SenSura Mio Convex Flex -pohjalevy

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Löydä ainutlaatuinen ympyränmuotoinen suodatin
Sulje

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

Tärkeimmät edut

 • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Esisuodattimen ansiosta ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, jolloin suodattimen läpi pääsevä ilmavirtaus kestää kauemmin ja pullistumista ilmenee vähemmän. 
 • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.
Sulje

Videot & animaatiot

Käyttäjäkokemuksia

Sulje
SenSura® Mio Flex Convex pohjalevy

Tilaa ilmaisia näytteitä

Näytetilaus SenSura® Mio Flex Convex pohjalevy

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio