Tuotetiedot ja lähteet

Tuotekuvaus

Laajenna katsoaksesi tuotekuvausta.

Katso kuvaus

Tuotekuvaus

SenSura® Mio Convex on kupera, jotta se istuu varmasti epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen. Yhdistettynä elastiseen pohjalevyyn se on varmempi* ja mukautuu entistä paremmin kehon muotoihin.

Tärkeimmät edut:

 • Mukautuva kupera pohjalevy sisäänrakennetulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän varmuutta ja joustavuutta.
 • Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin.
 • Uusi Click-lukkokiinnitys antaa lisää varmuutta ja turvallisuuden tunnetta

SenSura Mio Convexin kaksiosaisessa Click-mallin pohjalevyssä on mukautuva kupera kuori ja elastinen pohjalevy, joka on irrallaan pussista, joten pussin voi vaihtaa vaihtamatta pohjalevyä. Pussi kiinnitetään pohjalevyyn uudella Click-kiinnityksellä, jonka korvin kuultava “klik”-ääni osoittaa, että pussi on kiinnittynyt tiiviisti pohjalevyyn. SenSura Mio Click -avannesidoksiin on saatavilla laaja valikoima erilaisia pohjalevyjä, kuten valmiiksi leikatut ja käyttäjän leikattavissa olevat kuperat Light- ja Deep-versiot. Pusseja on saatavilla erikokoisina sekä kirkkaina että kurkistusikkunalla varustettuna. Kiinnitysmekanismin läpimitta on 40, 50, 60 tai 70 mm.

Light sopii avanteille, joiden aukko on ihon pinnan tasolla ja jotka tarvitsevat hellää avustusta ulos työntymiseen, sekä syvällä sijaitseville alueille, joilla tarvitaan kuperuutta riittävän vakauden varmistamiseksi.

Deep on tarkoitettu avanteille, joiden aukko on ihon pinnan alapuolella ja jotka tarvitsevat merkittävää apua ulos työntymiseen, sekä syvällä sijaitseville alueille, joilla tarvitaan erittäin kuperaa pintaa vakauden varmistamiseksi.

--------------------

* Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

Sulje

Tuotevaihtoehdot

Laajenna nähdäksesi kaikki tuotevaihtoehdot.

Katso tuotevaihtoehdot
Sulje

Tuotevaihtoehdot

Tuotenimi Tuotenumero Pohjalevyn aukkokoko Vyölenkki Kiinnitysmekanismin koko kpl/ltk
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169010 Ø 10-20 mm Kyllä Ø 40 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169030 Ø 18 mm Kyllä Ø 40 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169110 Ø 15-30 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169130 Ø 21 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169140 Ø 25 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169150 Ø 28 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169210 Ø 15-40 mm Kyllä Ø 60 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169230 Ø 31 mm Kyllä Ø 60 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169240 Ø 35 mm Kyllä Ø 60 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169310 Ø 15-53 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169330 Ø 38 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Click Light Convex pohjalevy 169340 Ø 41 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169410 Ø 10-20 mm Kyllä Ø 40 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169420 Ø 18 mm Kyllä Ø 40 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169510 Ø 15-30 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169530 Ø 21 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169540 Ø 25 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169550 Ø 28 mm Kyllä Ø 50 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169610 Ø 15-40 mm Kyllä Ø 60 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169630 Ø 31 mm Kyllä Ø 60 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169640 Ø 35 mm Kyllä Ø 60 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169710 Ø 15-53 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169730 Ø 38 mm Kyllä Ø 70 mm 5
SenSura® Mio Click Deep Convex pohjalevy 169740 Ø 41 mm Kyllä Ø 70 mm 5
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

Laajenna nähdäksesi kysymyksiä & vastauksia.

Katso lisätietoja
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

K: Miten SenSura Mio Convex mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän tukevuutta ja joustavuutta?
V: SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera pohjalevy, jossa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu joustoverkko, joka antaa rakenteelle vakautta ja tukea ja mahdollistaa avanteen ulos työntymisen tai ihopoimujen erillään pitämisen, mutta joustaa samalla niin, että sen käyttäjä voi liikkua mukavasti ja huoletta. SenSura Mio Convexia saa kolmena versiona, jotka ovat Soft, Light ja Deep. Niillä kaikilla on omat ainutlaatuiset joustavuus- ja tukiominaisuutensa, jotka sopivat erilaisiin kuperuuden tarpeisiin.

 

K: Miten SenSura Mio Convex mukautuu niin hyvin vartalon muotoihin?
V: Elastisella pohjalevyllä varustettu SenSura Mio Convex mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin, myötäilee luonnollisia vartalon liikkeitä ja pysyy hyvin paikallaan. Se mukautuu myös tyrän, arpien ja ihopoimujen mukaan. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio on elastinen, joten se venyy ihon mukana vartalon liikkuessa.

 

K: Miksi SenSura Mio Convexin kankaan väri on neutraalin harmaa?
V: SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten. Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen.

 

K: Miten SenSura Mio Convex vähentää pullistumista?
V: Tämä johtuu ympyränmuotoisesta esisuodattimesta, joka on suunniteltu suojaamaan aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa avanne-eritteiltä. Esisuodatin vähentää tukoksia, minkä on todistettu vähentävän pullistumista 61 %.

 

K: Mikä on uuden Click-kiinnityksen etu?
V: Uudessa Click-kiinnityksessä on aaltoileva lukitusrengas, joka antaa lisävarmuutta ja turvallisuuden tunnetta. Korvin kuultava “klik”-ääni osoittaa, että pussi on kiinnittynyt tiiviisti pohjalevyyn. Pussi voidaan kääntää haluttuun asentoon ennen sen kiinnittämistä irrottamatta sitä pohjalevystä.

Sulje

Suurimmat hyödyt

SenSura Mio Convex Click -pohjalevy

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Tutustu taianomaisesti mukautuvaan kuperaan pohjalevyyn
Sulje

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Kaksi vartaloa eivät koskaan ole samanlaisia. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – vartalon muodot eivät välttämättä pysy samanlaisina koko päivää tai kun olemme liikkeellä. Siksi voi olla haastavaa löytää sopiva tuote.

Tärkeimmät edut

 • SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera kuori ja elastinen pohjalevy, jotka mahdollistavat entistä vakaamman istuvuuden* epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen.
 • Mukautuva kupera pohjalevy integroidulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän vakautta ja joustavuutta, joten sen käyttäjä tuntee olonsa entistä mukavammaksi eikä hänen tarvitse olla huolissaan.
 • Elastinen pohjalevy varmistaa, että tuote voi venyä ja palautua sitten alkuperäiseen muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio Convex on elastinen, joten se venyy ihon mukana, kun vartalo liikkuu.

  --------------------

  * Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

   
Sulje
SenSura Mio Convex Click -pohjalevy

Mahdollisimman huomaamaton ja luonnollinen

Kokeile uutta pussimallia
Sulje

Mahdollisimman huomaamaton ja luonnollinen

Uusi SenSura Mio Convex näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

Tärkeimmät edut

 • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen
 • SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
 • SenSura Mio Convex ei yritä imitoida kehon muotoja. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta sen käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi.
Sulje
SenSura Mio Convex Click -pohjalevy

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Löydä ainutlaatuinen ympyränmuotoinen suodatin
Sulje

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

Tärkeimmät edut

 • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Esisuodattimen ansiosta ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, jolloin suodattimen läpi pääsevä ilmavirtaus kestää kauemmin ja pullistumista ilmenee vähemmän. 
 • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.
Sulje

Videot & animaatiot

Käyttäjäkokemuksia

Sulje
SenSura® Mio Click Convex pohjalevy

Tilaa ilmaisia näytteitä

Näytetilaus SenSura® Mio Click Convex pohjalevy

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio