Tuotetiedot ja lähteet

Tuotekuvaus

Laajenna katsoaksesi tuotekuvausta.

Katso kuvaus

Tuotekuvaus

SenSura® Mio Convex on kupera, jotta se istuu varmasti epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen. Yhdistettynä elastiseen pohjalevyyn se on varmempi* ja mukautuu entistä paremmin kehon muotoihin. Suodattimen ja pussin muotoilun ansiosta se on huomaamaton.

Tärkeimmät edut:

 • Mukautuva kupera pohjalevy sisäänrakennetulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän varmuutta ja joustavuutta.
 • Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin.
 • Neutraalin harmaa kangas on mahdollisimman huomaamaton ja näyttää luonnolliselta.

SenSura Mio Convexin yksiosaisessa virtsa-avannesidoksessa elastinen kupera pohjalevy on pysyvästi kiinni pussissa. Pussia vaihdettaessa koko avannesidos poistetaan ja korvataan uudella. SenSura Mio Convexin 1-osainen virtsa-avanne on saatavilla monen erilaisen kuperan pohjalevyn kanssa; valittavina ovat Soft, Light ja Deep. Jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva vaihtoehto.

Soft on erinomainen vaihtoehto avanteille, joiden aukko on ihon pinnan yläpuolella ja jotka tarvitsevat tukea avannetta ympäröivän alueen haastavuuden vuoksi.

Light sopii avanteille, joiden aukko on ihon pinnan tasolla ja jotka tarvitsevat hellää avustusta ulos työntymiseen, sekä syvällä sijaitseville alueille, joilla tarvitaan kuperuutta riittävän vakauden varmistamiseksi.

Deep on tarkoitettu avanteille, joiden aukko on ihon pinnan alapuolella ja jotka tarvitsevat merkittävää apua ulos työntymiseen, sekä syvällä sijaitseville alueille, joilla tarvitaan erittäin kuperaa pintaa vakauden varmistamiseksi.

Lisäksi SenSura Mio Convexia saa valmiiksi leikatuilla aukoilla sekä tarpeen mukaan leikattavilla aukoilla. Pusseja on monen kokoisia sekä kirkkaina että neutraalin harmaina.

--------------------

* Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

Sulje

Tuotevaihtoehdot

Laajenna nähdäksesi kaikki tuotevaihtoehdot.

Katso tuotevaihtoehdot
Sulje

Tuotevaihtoehdot

Tuotenimi Tuotenumero Pussin koko Pohjalevyn aukkokoko Vyölenkki Väri kpl/ltk
SenSura® Mio Soft Convex 1 osainen Uro 168010 Midi Ø 10-33 mm Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Soft Convex 1 osainen Uro 168050 Maxi Ø 10-33 mm Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Soft Convex 1 osainen Uro 168100 Maxi Ø 10-50 mm Kyllä Kirkas 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168220 Midi Ø 15-33 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168250 Maxi Ø 10-23 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168260 Maxi Ø 15-33 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168320 Maxi Ø 25-33 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168330 Maxi Ø 28-33 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168270 Maxi Ø 31-43 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168370 Maxi Ø 10-43 mm Kyllä Kirkas 10
SenSura® Mio Light Convex 1 osainen Uro 168360 Maxi Ø 15-33 mm Kyllä Kirkas 10
SenSura® Mio Deep Convex 1 osainen Uro 168510 Midi Ø 10-23 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Deep Convex 1 osainen Uro 168520 Midi Ø 15-33 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
SenSura® Mio Deep Convex 1 osainen Uro 168570 Maxi Ø 31-43 mm Kyllä Neutraali harmaa 10
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

Laajenna nähdäksesi kysymyksiä & vastauksia.

Katso lisätietoja
Sulje

Kysymyksiä & vastauksia

K: Miten SenSura Mio Convex mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän tukevuutta ja joustavuutta?
V: SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera pohjalevy, jossa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu joustoverkko, joka antaa rakenteelle vakautta ja tukea ja mahdollistaa avanteen ulos työntymisen tai ihopoimujen erillään pitämisen, mutta joustaa samalla niin, että sen käyttäjä voi liikkua mukavasti ja huoletta. SenSura Mio Convexia saa kolmena versiona, jotka ovat Soft, Light ja Deep. Niillä kaikilla on omat ainutlaatuiset joustavuus- ja tukiominaisuutensa, jotka sopivat erilaisiin kuperuuden tarpeisiin.

 

K: Miten SenSura Mio Convex mukautuu niin hyvin vartalon muotoihin?
V: Elastisella pohjalevyllä varustettu SenSura Mio Convex mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin, myötäilee luonnollisia vartalon liikkeitä ja pysyy hyvin paikallaan. Se mukautuu myös tyrän, arpien ja ihopoimujen mukaan. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio on elastinen, joten se venyy ihon mukana vartalon liikkuessa.

 

K: Miksi SenSura Mio Convexin kankaan väri on neutraalin harmaa?
V: SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten. Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen.

Sulje

Suurimmat hyödyt

Yksiosainen tyhjennettävä SenSura Mio Convex -pussi

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Tutustu taianomaisesti mukautuvaan kuperaan pohjalevyyn
Sulje

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Kaksi vartaloa eivät koskaan ole samanlaisia. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – vartalon muodot eivät välttämättä pysy samanlaisina koko päivää tai kun olemme liikkeellä. Siksi voi olla haastavaa löytää sopiva tuote.

Tärkeimmät edut

 • SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera kuori ja elastinen pohjalevy, jotka mahdollistavat entistä vakaamman istuvuuden* epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen.
 • Mukautuva kupera pohjalevy integroidulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän vakautta ja joustavuutta, joten sen käyttäjä tuntee olonsa entistä mukavammaksi eikä hänen tarvitse olla huolissaan.
 • Elastinen pohjalevy varmistaa, että tuote voi venyä ja palautua sitten alkuperäiseen muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio Convex on elastinen, joten se venyy ihon mukana, kun vartalo liikkuu.

  --------------------

  * Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

   
Sulje
Yksiosainen tyhjennettävä SenSura Mio Convex -pussi

Mahdollisimman huomaamaton ja luonnollinen

Kokeile uutta pussimallia
Sulje

Mahdollisimman huomaamaton ja luonnollinen

Uusi SenSura Mio Convex näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

Tärkeimmät edut

 • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen
 • SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
 • SenSura Mio Convex ei yritä imitoida kehon muotoja. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta sen käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi.
Sulje
Yksiosainen tyhjennettävä SenSura Mio Convex -pussi

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Löydä ainutlaatuinen ympyränmuotoinen suodatin
Sulje

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

Tärkeimmät edut

 • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Esisuodattimen ansiosta ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, jolloin suodattimen läpi pääsevä ilmavirtaus kestää kauemmin ja pullistumista ilmenee vähemmän. 
 • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.
Sulje

Videot & animaatiot

Käyttäjäkokemuksia

Sulje
SenSura® Mio Convex 1-osainen virtsa-avannesidos

Tilaa ilmaisia näytteitä

Näytetilaus SenSura® Mio Convex 1-osainen virtsa-avannesidos

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio