Tuotetiedot ja lähteet

Tuotekuvaus

Laajenna katsoaksesi tuotekuvausta.

Katso kuvaus

Tuotekuvaus

Pussin lisätilavuutta varten

1-osaisessa SenSura Mio Convex High Output -avannesidoksessa yhdistyy ainutlaatuinen SenSura Mio- elastinen pohjalevy ja mukautuva kupera kuori, joka todistetusti vähentää ohivuotoa, suuremman pussin ja pehmeän tyhjennyshanan kanssa tarvittavan pussin lisätilavuuden ja vakauden luomiseksi. Se on suuren tilavuuden ratkaisu leikkauksen jälkeiseen käyttöön ohutsuoliavanneleikatuille.

• Tehokas tyhjennys pehmeän tyhjennyshanan kautta.
• Voidaan yhdistää yöpussiin, mikä vähentää avannesidoksen vaihtamisen tarvetta yön’ aikana.

SenSura Mio Convexin 1-osaista High Output -avannesidosta on saatavilla sekä neutraalin harmaana että läpinäkyvänä pussina, jossa on asteikko, jonka avulla voidaan arvioida eritteen määrä.

 

SenSura Mion elastinen pohjalevy – mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin ja myötäilee vartalon luonnollisia liikkeitä

SenSura Mio istuu tiiviisti vartalon muotoihin ja on huomaamaton monien innovatiivisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Tärkeimmät edut:

• Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin
• Neutraalin harmaa tekstiili on huomaamaton, jopa valkoisten vaatteiden alla
• Ympyränmuotoinen suodatin vähentää todistetusti pullistumista

 

Mukautuva kupera pohjalevy sisäänrakennetulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän varmuutta ja joustavuutta

1-osaisessa SenSura Mio Convex High Output -avannesidoksessa on joustava ja mukautuva kupera kuori, joka istuu varmasti epätasaisilla ihoalueilla ja avanteilla, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen. Sen lisäksi SenSura Mio Convex estää todistetusti ohivuotoa. Yhdistettynä elastiseen pohjalevyyn se on turvallisempi ja mukautuu entistä paremmin vartalon muotoihin.

• Soft on erinomainen vaihtoehto avanteille, joiden aukko tulee ihon pinnasta ulos ja jotka tarvitsevat tukea avannetta ympäröivän alueen haastavuuden vuoksi.

• Light convex sopii avanteille, jotka ovat ihon pinnan tasolla ja tarvitsevat kohtalaisen tuen työntyäkseen ulospäin tai hieman syvemmällä sijaitseville alueille, joissa kuperuutta tarvitaan riittävän vakauden varmistamiseksi.

Sulje

Tuotevaihtoehdot

Laajenna nähdäksesi kaikki tuotevaihtoehdot.

Katso tuotevaihtoehdot
Sulje

Tuotevaihtoehdot

Tuotenimi Tuotenumero Pohjalevyn aukkokoko Väri kpl/ltk
1-osainen SenSura Mio High Output Soft Convex, pehmeä hana 186700 Ø 10-50 mm Harmaa 10
1-osainen SenSura Mio High Output Soft Convex, pehmeä hana 186710 Ø 10-50 mm Kirkas 10
1-osainen SenSura Mio High Output Light Convex, pehmeä hana 186750 Ø 10-43 mm Harmaa 10
1-osainen SenSura Mio High Output Light Convex, pehmeä hana 186760 Ø 10-43 mm Kirkas 10
Sulje

Suurimmat hyödyt

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Tutustu taianomaisesti mukautuvaan kuperaan pohjalevyyn
Sulje

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tukevuuden ja joustavuuden välillä

Ei ole kahta samanlaista vartaloa. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – vartalon muodot eivät välttämättä pysy samanlaisina koko päivää tai kun olemme liikkeellä. Siksi voi olla haastavaa löytää sopiva tuote.’’

Tärkeimmät edut

 • SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera kuori ja elastinen pohjalevy, jotka mahdollistavat entistä varmemman istuvuuden* epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen.
 • Mukautuva kupera pohjalevy integroidulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän vakautta ja joustavuutta, joten sen käyttäjä tuntee olonsa entistä mukavammaksi eikä hänen tarvitse olla huolissaan.
 • Elastinen pohjalevy varmistaa, että tuote voi venyä ja palautua sitten alkuperäiseen muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio Convex on elastinen, joten se venyy ihon mukana, kun vartalo liikkuu.

  --------------------

  * Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

Sulje
Huomaamaton ja luonnollinen

Huomaamaton ja luonnollinen

Koe hienovaraisen pussin huomaamattomuus
Sulje

Huomaamaton ja luonnollinen

Uusi SenSura Mio Convex näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

Tärkeimmät edut

 • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli tekstiilistä. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten, eikä se tartu kiinni vaatteisiin. Se ei myöskään jää märäksi suihkun jälkeen. Lisäksi tekstiilimateriaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen
 • SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
 • SenSura Mio Convexin ei ole tarkoitus imitoida vartalon muotoa. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta sen käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi.
Sulje
Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Löydä ainutlaatuinen ympyränmuotoinen suodatin
Sulje

Uusi suodatin, joka auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

Tärkeimmät edut

 • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Esisuodattimen ansiosta ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, jolloin suodattimen läpi pääsevä ilmavirtaus kestää kauemmin ja pullistumista ilmenee vähemmän. 
 • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.
Sulje

Videot & animaatiot

Vaihtoehdot ja lisätarvikkeet

SenSura® Mio Convex 1-osainen tyhjennettävä

SenSura® Mio Convex 1-osainen tyhjennettävä

Uusi monitoiminen kupera ohutsuoliavannepussi, joka istuu varmasti epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea ulos työntymiseen.

Katso SenSura® Mio Convex 1-osainen tyhjennettävä
SenSura® Mio Click Convex pohjalevy

SenSura® Mio Click Convex pohjalevy

Uusi kupera pohjalevy, jossa on uusi ja varma korvin kuultava click-rengaskiinnitys.

Katso SenSura® Mio Click Convex pohjalevy
SenSura® Mio Click High Output

SenSura® Mio Click High Output

Sopii erityisen hyvin ohutsuoliavanneleikatuille, jotka tuntevat tarvitsevansa tilavuudeltaan suuremman pussin.

Katso SenSura® Mio Click High Output
Brava® Ihonsuojarengas

Brava® Ihonsuojarengas

Luo tiivisteen avanteen ja pohjalevyn välille, mikä estää ohivuodot ja suojaa ihoa. Rengas on myös helppo muotoilla, kiinnittää ja poistaa.

Katso Brava® Ihonsuojarengas
Sulje
SenSura® Mio Convex 1-osainen High Output

Tilaa ilmaisia näytteitä

Näytetilaus SenSura® Mio Convex 1-osainen High Output

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio