Mikä Brava® lisätarvikkeista sopii sinun yksilöllisiin tarpeisiin?

Brava® Liukastava deodorantti

Deodorantti ja liukaste yhdessä

Avanne-eritteen ja avanteen ympärille kerääntyvän eritejäämän aiheuttamat hajut ovat haasteita monille. Brava liukastava deodorantti on suunniteltu käytettäväksi avannepussin sisällä. Se neutralisoi hajuja avannepussia vaihdettaessa tai tyhjennettäessä. Liukastava vaikutus auttaa avanne-eritettä valumaan helposti pussin pohjalle. Brava liukastava deodorantti on saatavilla 240 ml:n pullossa sekä pienissä annospusseissa, jotka on käteviä esimerkiksi matkustettaessa. 

Brava® Pulveri

Estää ihon kostumisen aiheuttamia haasteita

Ihon liiallinen kosteus voi aiheuttaa ihoärsytystä ja epämukavuutta sekä tämän lisäksi estää pohjalevyä kiinnittymästä kunnolla. Brava Pulveri imee kosteutta, pitäen ihon kuivana ja auttaa estämään ihoärsytystä. Brava Pulveria voi käyttää avanteen ympärillä tai pohjalevyn alla.

Brava® Pohjalevyn poistoaine

Helppo ja hellävarainen

Brava Pohjalevyn poistoaine vähentää ihovaurioiden mahdollista syntymistä helpottamalla pohjalevyn poistamista ja vähentämällä kiinnitysainejäämiä iholla - Ilman että uuden pohjalevyn kiinnittäminen vaikeutuu. Brava Pohjalevyn poistoaine ei sisällä alkoholia, joten se ei kirvele iholla. Poistoainetta on saatavilla suihkeena sekä kätevinä yksittäispakattuina pyyhkeinä.

Tilaa ilmainen näyte

Täytä tietosi ja valitse tuote, josta haluat näytteen

* pakollinen
Haluan näytteen seuraavasta tuotteesta


Suostumus

Voin halutessani koska tahansa peruuttaa markkinointiluvan ilmoittamalla siitä Coloplast Oy:n asiakaspalveluun

(09) 8946 750 tai asiakaspalvelu@coloplast.com

Coloplast Oy käsittelee henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja edellyttämällä tavalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on saatavissa Coloplast Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteesta.

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio