Yksinkertainen ratkaisu ulosteenkarkailuun

Peristeen anaalitamponi on yksinkertainen, turvallinen ja huomaamaton apu ulosteinkontinenssin hoitoon. Peristeen anaalitamponi on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä vaahdosta ja se on päällystetty vesiliukoisella kalvolla. Kun kalvo altistuu peräsuolen lämmölle ja kosteudelle, kalvo liukenee ja anaalitamponi laajenee ja mukautuu peräaukon muotoon.

 

Anaalitamponi tarjoaa suojaa tahattomaan ulosteenkarkailuun, jotta voit suoriutua normaalisti arjen rutiineista ja sosiaalisista tilanteista. Anaalitamponi poistetaan tamponiin kiinnitetystä pehmeästä sideharsonarusta vetämällä. Yhtä tamponia voidaan käyttää enintään 12 tuntia. Tuote on saatavana kahtena eri kokona (pieni ja suuri).

 

Anaalitamponia voidaan käyttää myös yhdessä Peristeen® suolihuuhtelun kanssa. 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme tuotteen soveltuvuuden.

Voit olla myös meihin yhteydessä: 043 2110 324 tai asiakaspalvelu@coloplast.com

Autamme mielellämme!

* pakollinen


Voin halutessani koska tahansa peruuttaa markkinointiluvan ilmoittamalla siitä Coloplast Oy:nasiakaspalveluun (09) 8946 750 tai asiakaspalvelu@coloplast.com

Coloplast Oy käsittelee henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja edellyttämällä tavalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on saatavissa Coloplast Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteesta.

Sulje

Tilaa ilmaisia näytteitä

Kiitos!

Näytetilauksesi on nyt lähetetty

Katso työpöytäversio